OnaMika ja dostałam kartę w aptece, jak robiłam większe zakupy -ponad rok temu. Chyba krótką ankietę musiałam wypełnić, nie pamiętam. Na podany adres się dostaje gazetki o tematyce medyczno-farmaceutycznej, czasem ciekawe Jak zapytasz w aptece pewnie Ci wydadzą od ręki, ja wymieniałam tydzień temu starą na nową, nie musiałam ani czekać ani nic podpisywać -przy zakupach podajesz i nabijają Ci na nią p-ty w kasie. Katalog nagród za te p-ty jest w aptekach, w necie pewnie też.
Fajnie że tyle dostałaś, w ogóle dobrze jest liczyć na rodzinę/znajomych, zawsze to jakieś odciążenie. Ja po starszych synach nie mam dosłownie nic poza stolikiem (przeprowadzka i brak planów co do nowego dziecka -wyszło inaczej) i wszystko od A do Z na naszej głowie (sami tu jesteśmy).
Fajnie że tyle dostałaś, w ogóle dobrze jest liczyć na rodzinę/znajomych, zawsze to jakieś odciążenie. Ja po starszych synach nie mam dosłownie nic poza stolikiem (przeprowadzka i brak planów co do nowego dziecka -wyszło inaczej) i wszystko od A do Z na naszej głowie (sami tu jesteśmy).
Ostatnia edycja: