reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

OnaMika ja dostałam kartę w aptece, jak robiłam większe zakupy -ponad rok temu. Chyba krótką ankietę musiałam wypełnić, nie pamiętam. Na podany adres się dostaje gazetki o tematyce medyczno-farmaceutycznej, czasem ciekawe :) Jak zapytasz w aptece pewnie Ci wydadzą od ręki, ja wymieniałam tydzień temu starą na nową, nie musiałam ani czekać ani nic podpisywać -przy zakupach podajesz i nabijają Ci na nią p-ty w kasie. Katalog nagród za te p-ty jest w aptekach, w necie pewnie też.

Fajnie że tyle dostałaś, w ogóle dobrze jest liczyć na rodzinę/znajomych, zawsze to jakieś odciążenie. Ja po starszych synach nie mam dosłownie nic poza stolikiem (przeprowadzka i brak planów co do nowego dziecka -wyszło inaczej) i wszystko od A do Z na naszej głowie (sami tu jesteśmy).

Ostatnia edycja:
reklama
Samhain no fakt czasami życie różnie się układa. Ja te rzeczy co prawda mam pożyczone, bo ciotka przezorna mówi ze jakby coś to żeby były jeszcze dla niej jakby jeszcze jedno dziecko się zdarzyło, bo nigdy nie wiadomo.
A w tej aptece to zamówię wszystko a kartę z nabitymi punktami dostane przy odbiorze, czy dobrze myślę??
A mam sporo już bo 250zł, wszystko zamawiam razy 2 bo jeszcze siostrze. Zostało mi jeszcze zamówić dodatkowy komplet pościeli, butelki pieluchy itp i mam już wszystko, mam nadzieję, czyli łączny wydatek około 300zł, ale najważniejsze żeby dziecku nic nie brakowało
Izoldzia bardzo mi pomogłaś bo szukałam ale niestety sie na tych rzeczach nie znam, nie wiedziałam czego w ogóle szukać
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za rady

Ostatnia edycja:
Galarcia
tak sie sklada ze fotelik coneco ogladalam w tym tygodniu w pati i maksie. nowy kosztuje okolo 160zl. moje zdanie jest takie ze material jest dosc twardy i nie mily w dotyku. duzy pozytyw ze jest lekki,ma wszystkie atesty z wyjatkiem krasch testow. ja sie zastanawialam nad coneco a baby design. i wybralam design...bo ma milszy material,ma dodatkowa podusie dla noworodka pod plecki:zeby sie nie krzywily(pozniej sie ja wyjmuje.,jest lekki, ma wszystkie atesty...cena ktora zaplacilam w sklepiej to 145zl. tam masz koszt przesylki 15zl. moje zdanie jest takie ze lepeij dolozyc i kupic nowy.a roznicy w cenie duzej nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
No dla mnie różnica jest. Bo znalazłam akurat takie gdzie nie musiałabym płacić za koszt przesyłki bo bywam w tych miejscach z których są aukcje. Więc wyszłoby taniej. A każdy grosz się u mnie teraz liczy. A taki fotelik to tylko mniej więcej na rok starczy więc nie chcę wydawać tyle pieniędzy..

Albo znalazłam jeszcze coś takiego..
http://allegro.pl/item386355518_fotelik_gucio_0_13_kg_wyprzedaz_w_cenach_hurtu_.html

Ostatnia edycja:
Do góry