reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Ona_Mika ja kupiłam jedna paczkę 2-5kg i jedną 3-6 i rzeczywiście Izoldzia ma racje różnica jest niewielka. Te 3-6 są minimalnie szersze i dłuższe.

co do wózeczka focus nowalex to po dwóch miesiącach użytkowania jestem z niego bardzo zadowolona mimo tego że wygląda bardzo masywnie prowadzi lekko a w obszernej gondolce maluchowi jest naprawdę wygodnie :tak::tak: moja córcia urodziła sie dosyć długa bo miał 58 cm a teraz już ubranka 62 zaczynają być na nią za małe więc rozmiar gondolki stał się niezwykle ważny:tak: gratuluje eevciaa dobrego wyboru:-)

Monika ktoś kiedyś mi mówił że 1 mają jakąś specjalną siateczkę która odziela rzadką kupkę od pupci, co pozwala uniknąć odparzeń.. Ja wiem że na początek napewno kupię 1. chociażby parę sztuk.

Evcia trochę ubranek z długim rękawem może się jeszcze przydać. Zupełnego niemowlaczka od razu w rampersy nie ubierzesz. A musisz się liczyć z tym, że na 1 dzień potrzebujesz przynajmniej 2 zmiany ciuszków.
Wózek super.

Evcia ja dla Emilki miałam Nowalex Senator. Był solidny, stabilny ale jak to wózek wielofunkcyjny - ciężki i mało zwrotny. Jako głęboki sprawdził się świetnie - był solidnie wykonany. Ty ze swojego zakupu też zapewne będziesz zadowolona.

Jeżeli chodzi o Pampersy to ja moim chłopcom kupiłam 1 bo będą ważyli poniżej 3 kg więc małą paczkę pewnie zużyję a potem zobaczymy. Przy Emilce zaczynaliśmy od 2 - bo mała ważyła przy urodzeniu 3790 i 2 były akurat.

Ja dziś zakończyłam prasowanie ubranek i wszystko gotowe... Chłopcy mogą się powoli szykować na świat.

Został mi jeszcze zakup laktatora ale stwierdziłam że zobaczę po porodzie czy będzie mi potrzebny.

Może to nie ten wątek ale w szpitalu dostałam taką reklamówkę próbek kosmetyków, proszków do prania, pieluszek, golarkę jednorazową i 2 małe butelki AVENT. Niby pierdołki... ale cieszą...:-)

eevciaa - fajnie, że jesteś zadowolona z zakupów! niech sie sprawdzą!

mamoEmilki - pewnie, że cieszą takie prezenciki; w mojej szkole też podrzucają gadżety; ostatnio wróciłam z maścią ALANTAL.

Z zakupów robię przymiarki do łóżeczka, wiem, że turystyczne, chciałam 120x60, ale przed chwilą znalazłam coś uroczego i chyba nie będę w stanie się mu oprzeć. I w dodatku można zobaczyć i odebrać w Zielonej!

ŁÓŻECZKO KOJEC GRACO + GRATIS ! USA ! OD REKI ! (388658697) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie?

reklama
Do góry