reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Dziewczyny fajne zrobiłyście zakupy. Tak miło się ogląda :).Ja też bym chciała dalej robić zakupy z mojej listy ale jeszcze pieniędzy z zus nie dostałam i to za marzec grrrr jestem zła. Dziś tam dzwoniłam i mają być w tym tygodniu.

Ona_mika wklejaj zakupy na pewno nas nie zanudzisz. Ja z chęcią oglądam co kupiłyście. Wózek jest bardzo fajny i widać że porządnie zrobiony. Myślę że to bardzo dobry zakup :)

Ona_mika właśnie takie same foteliki samochodowe zakupiłam zielony i niebieski kupiłam i też na allegro po 119 zł.... :-) Materiał jest super milusi... i nawet są lekkie...

Misia ja tyle już tego mam, nawet nie pamiętam co Wam pokazywałam :)
Wózek jest super, lekko sie prowadzi, ma resory duże pompowane kółka, jak dal mnie super, z 20-tu dziś oglądanych ten wydaje mi sie najlepszy, wygląd może nie jest rewelacyjny, ale funkcjonalność jak najbardziej
Bastra właśnie ten milusi materiał mnie urzekł i cena oczywiście też. Ja jak nie dostanę od ciotki męża to właśnie taki zakupię sobie

Galarecia! Świetne ciuszki bardzo fajne motywy naprawdę mi się podobają.
Ona_mika niestety nie mogę otworzyć linku z wózkami .....

Taju bo on mi sie nie zrobił tak jak zwykły link, musisz cały skopiować i wkleić, albo w googlach wpisz nazwę ANMAR FOX,
Ps piszcie opinię, bo planuję taki sam kupić, tylko w innej wersji kolorystycznej

Ps już naprawiłam linki

OnaMika- wózek bardzo fajny, podoba mi się. I najważniejsze, że solidny na nasze wertepy:)
Foteliki też świetne, muszę fotelik zakupić, więc pewnie kupię taki sam.

Oto zestaw za 28 zł, któremu nie mogłam się oprzeć, najwyżej będę jeść w tym tygodniu chleb z masłem ;-)

pajacyk lub koszulka zapinana w zależności, jak się zapnie, śliniaczek i czapeczka
Zdjcia-0105.jpg

cienki kocyk, body i półśpiochy
Zdjcia-0106.jpg

teraz nie pozostaje mi nic innego, jak mieć chłopca, bo kolorystyka unisex, ale wzory raczej chłopięce :-)

Evcik polecamy z Bastrą te foteliki są naprawdę świetne (tylko kupuj te deluxe, co podałam link, bo są jeszcze z takiego materiału z jakich są plecaki za 99zł ale są beznadziejne) możesz śmiało kupować, będziesz zadowolona.

rapuzel śliczny zestaw, a cena tez rewelacyjna

reklama
Ja jestem po pierwszych "świadomych" zakupach:) bo wcześniej same neutralne kolorki, nawet nie wiecie ile radości sprawiły mi dwa małe ciuszki:) No i fajne markowe w VABBI Outlet - jak macie u siebie, warto zajrzeć, bo można trafić w dobrych cenach.

Do góry