reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

mate z zabaweczkami wiszacymi mamy z fishera po moim bratanku. a ta znalazlam przy okazji.
co do fotelika to na spacerach na pewno nie bede go uzywac bo wiem ze jest bardzo szkodliwy dla dzidzi jesli w nim jest powyzej 2h,bez wyjmowania itp. pozniej moga pojawiac sie problemy z kregoslupem.
i to wiem z doswiadczenia (coreczka mojej kuzynki),oni mieli wozek ten z fotelikiem i uzytkowanie fotelika zamiast gondoli okzalało sie marne w skutkach. dlatego ja jak juz to bede kupowac fotelik ale jako srodek transportu i szybkiego przenoszenia dzidzi.dobrze jak bedzie pasowac i do wozka bo łatwiej sie bedzie "zabrać" eh źle to ujełam ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi.?

reklama
Dzieki za rade dziewczyny:tak:
Izoldzia wlasnie tez tak slyszalam ze ok.dwie godzinki . Oczywiscie ze nie chcialabym byc w takiej pozycji za dlugo ale widze na miescie w cieple dni dzieciaczki wlasnie w fotelikach dlatego pytam co wy o tym myslicie:happy:

Bena wcześniej wstawiłam zdjęcia wózka dla naszego maluszka więc zobacz i sama ocen. Ja będę uzywała fotelika, który spełnia jednocześnie rolę gondoli tez się zastanawiałam czy maleństwu będzie w tym wygodnie ale tutaj dosłownie każdy wozi maluszki w takich wózkach więc chyba jest ok.

Co do mat edukacyjnych moje szkrabiki dostały już na Dzień Dziecka... każdy ma swoją... Jest różowa i niebieska. Różowa jest z króliczkiem a niebieska w misie. Obie z pałąkami na których wiszą zabaweczki. Jeszcze ich nie rozkładałam więc nie robiłam i nie wstawiałam zdjęć.

Ja w kwestii tych mat, bo to dla mnie totalna nowość. Czy one mają jakieś info odnośnie wieku przeznaczenia? Bo tak sobie pomyslałam, że ktoś mógłby mi taka matę sprezentować i chciałabym coś więcej wiedzieć.

Roszpunka, przecież już tyci bobo który tylko leży interesuje się tym co nad nim dynda ;) Pełzający tym co ma pod sobą/obok, siedzący już wszystkim dookoła -wszystkie zwłaszcza tym co mają w zasięgu rąk. Lubię takie maty, my sobie chyba odpuszczamy bo mamy "stolik" działający tak samo, z bajerami i "blatem" do ustawienia nad leżącym dzieckiem albo przed nim jak tablica albo jak tradycyjny stolik.

O taki:

Ostatnia edycja:
Taja widzialam, widzialam, ladny wozeczek macie;-) Czyli gondoli wcale nie kupujecie? My bedziemy uzywac gondolki a fotelik tylko do auta bo stwierdzilam ze nie bedzie mi sie chcialo zdejmowac gondoli zeby wpiac fotelik na krociutki spacer a pozniej znowu strzelic zamianke zeby fotelik wrocil do auta - mysle ze tak bedzie najlepiej;-)
samhain bajerancki ten stoliczek/ mata

Rowniez bede chciala miec taka mate, mam nadziej, ze moze dostane na przyjeciu-niespodziance. A jak nie to kupie sobie sama, bo mi sie to bardzo podoba:-):-):-)

reklama
samhain superowy ten stoliczek mata gdybym nie miala też bym o takim pomyslała ale mam po Filu wiec bezsens kupowac drugi ja mam osobno stoliczek edukacyjny z Fishera wieć jak ZUli znudzi sie mata posadzę ją przy stoliczku :-):-):-)

wiecie co wczoraj własnie na spacerze widziałam takie maleństwo "molestowane w foteliku ecch tak na dłuzszy spacerek to szkoda dzieciaczka

A propo proszku o którym pisalyście DZIDZIUŚ kurcze ja go nigdzie tutaj nie widzę ale juz dzwoniłam do mojej mamy i okazuje sie że w CZęstochowie bez problemu mozna go dostac i mi juz kupiła wieć będę mogła urzadzić mega pranie heheh

Do góry