reklama
Polka-fasolka, takie podkłady to bardzo fajna rzecz, można je kupić w aptece, kosztują jakieś 5-6zł za kilka sztuk, chyba 5. Ale może najpierw zapytaj w szpitalu czy ich nie dają bo w niektórych tak właśnie jest - tam gdzie ja będę rodzić np są ale wielorazowe (aż się boję myśleć jak one wyglądają) więc biorę swoje ale wiem że w niektórych dają jednorazowejednorazowe
Makro legitymacja na pewno jest ważna tylko miesiąc mimo że jest w niej samej napisane że przez 3. Najlepiej poprosić w kadrach o samą pieczątkę z podpisem bez wpisywania daty a datę wpisać w drodze na porodówkę z dnia poprzedniego albo jak jest weekend to z ostatniego piątku
Makro legitymacja na pewno jest ważna tylko miesiąc mimo że jest w niej samej napisane że przez 3. Najlepiej poprosić w kadrach o samą pieczątkę z podpisem bez wpisywania daty a datę wpisać w drodze na porodówkę z dnia poprzedniego albo jak jest weekend to z ostatniego piątku
a zauważyłam u ciebie podkłady do łóżka, myslę, że to się przyda, jak to wygląda i gdzie mozna kupić?
z tego co pamiętam to piszesz równiez na wątku "mam z Wrocławia", wiec Ci powiem,ze na Brochowie we Wrocławiu na liście rzeczy do szpitala takie podkłady sie znalazły...
z tego co wiem takich rzeczy tam nie dadza, jest natomiast lignina w ilości nieograniczonej,ale ona raczej przecieka, wiec chyba jak chcesz sie czuc komfortowo, to moze lepiej te 5 zł odzałować
a zauważyłam u ciebie podkłady do łóżka, myslę, że to się przyda, jak to wygląda i gdzie mozna kupić?
Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (671446807) - Aukcje internetowe Allegro
To coś takiego.
Z tym, że u mnie na liście niby podkłady są wymagane ale jak mieć nie będziesz to szpital je oczywiście da.
daisy26
Fanka BB :)
podklady seni dostepne sa w kazdej aptece:-):-):-)
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=616863191&apv_visits=1
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=616863191&apv_visits=1
polka-fasolka
Początkująca w BB
dzięki dziewczyny
super sprawa te podkłady to się zawsze przyda jak nie w szpitalu to w domu
super sprawa te podkłady to się zawsze przyda jak nie w szpitalu to w domu
reklama
Podziel się: