reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Polka-fasolka, takie podkłady to bardzo fajna rzecz, można je kupić w aptece, kosztują jakieś 5-6zł za kilka sztuk, chyba 5. Ale może najpierw zapytaj w szpitalu czy ich nie dają bo w niektórych tak właśnie jest - tam gdzie ja będę rodzić np są ale wielorazowe (aż się boję myśleć jak one wyglądają) więc biorę swoje ale wiem że w niektórych dają jednorazowejednorazowe
Makro legitymacja na pewno jest ważna tylko miesiąc mimo że jest w niej samej napisane że przez 3. Najlepiej poprosić w kadrach o samą pieczątkę z podpisem bez wpisywania daty a datę wpisać w drodze na porodówkę z dnia poprzedniego albo jak jest weekend to z ostatniego piątku

a zauważyłam u ciebie podkłady do łóżka, myslę, że to się przyda, jak to wygląda i gdzie mozna kupić?

z tego co pamiętam to piszesz równiez na wątku "mam z Wrocławia", wiec Ci powiem,ze na Brochowie we Wrocławiu na liście rzeczy do szpitala takie podkłady sie znalazły...

z tego co wiem takich rzeczy tam nie dadza, jest natomiast lignina w ilości nieograniczonej,ale ona raczej przecieka, wiec chyba jak chcesz sie czuc komfortowo, to moze lepiej te 5 zł odzałować

hmm antkowa u nas legitymacja jest ważna dwa miesiące - tj. do końca miesiąca bieżącego i cały następny - więc jak mam podbitą z datą 01.06. to do końca lipca mam ważną

reklama
Hmmm... To ja już nie wiem... Wydawało mi się że takie przepisy są takie same w całym kraju :sorry2: u mnie na pewno jest tylko miesiąc bo i moje kadry mi o tym przypominały i kilka razy w szkole rodzenia to podkreślali...

Do góry