reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
NAPEWNO WAŻNA KSIĄŻECZKA UBEZPIECZENIOWA JEST MIESIAC......MIMO ZE NA SAMYM DOLE W KSIAZECZCE NAPISANE ZE 3 MIESIACE...... LEPIEJ PODBIC I MIEC Z GŁOWY BO PO CO SIĘ DENERWOWAĆ ALBO MĘŻA GANIAC PO PIECZĄTKĘ...

POZDRAWIAM

http://www.prawo-pracy.pl/pierwsza_praca_ksiazeczka_ubezpieczeniowa-p-450.htmlznalazlam takie cos:

legitymacja ubezpieczeniowa – jako samodzielny dokument uprawnia do świadczeń opieki zdrowotnej do końca miesiąca, w którym pracodawca potwierdził jej ważność; w ciągu kolejnego miesiąca zachowane jest prawo do świadczeń opieki zdrowotnej na podstawie art. 67 ust. 4 ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych

http://www.prawo-pracy.pl/pierwsza_praca_ksiazeczka_ubezpieczeniowa-p-450.html

Od kilku dni siedze na allegro i poszukuje kompeltu poscieli [podusia+przykrycie] do wozka. Niestety nie moge sie na nic zdecydowac.

Dziewczyny... moze Wy juz cos znalazlyscie? pochwalcie sie :)
moze podpatrze i tym samym zaoszczedze mnostwo czasu. :-)

Ja kupiłam wszystko w hurtowni dzieciecej ceny sa porównywalne a nawet tansze niz na allegro.... zawsze zaoszczedzam przesylke.....a zreszto zawsze mozna dotknac czy powybrzydzac itp.

pozdrawiam

No ja sie zastanawiałam nad pościelą do wózeczka, ale na razie odpuszczam. Wiem na pewno, że na chłodne już dni bardzo przydatne są śpiworki wełniane. Moja siostrzenica do teraz nie lubi przebywać w wózeczku bez swojego baranka;-)

Ja póki co pościel do wózeczka wykorzystam do łóżeczka.:-p Ewentualnie dam do wózka ale nie jako przykrycie tylko jako "materacyk":tak:
Wszystko tez będzie zależało od pogody....
a zapowiada się piękny sierpień. :-)

reklama
Do góry