Ja słyszałam dobre opinie o darmowych szkołach rodzenia na Zelaznej i na Inflanckiej.Ja zapisuje sie na Inflancka, bo mam blizej. Byłam juz w tej sprawie szpitalu na Inflanckiej i zapisy sa przyjmowane telefonicznie od 22tyg. ciazy.Szpital Inflancka - Warszawski Szpital Ginekologiczno-Położniczy INFLANCKA jak jest :-) :-)
reklama
beata1973
Fanka BB :)
Jesteście KOCHANE :-) mam jeszcze tylko jedno malutkie pytanko ??? Czy jak prowadzę ciążę prywatnie (LUX-MED abonament) to czy mogę się zapisać normalnie do takiej szkoły ? Inflancką też mam stosunkowo blisko pomijając korki przy Arkadii więc zchęcią bym do Was dobiła ;-) Mojego TŻ nie mam zamiaru brać z sobą na takie wypady, bo i tak mam już dosyć miałczenia żebym uważała, nie wychodziła późno z psami, spała dłużej, kładła się wcześniej itp. Od poprostu domowy horror na wesoło :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Jesteście KOCHANE :-) mam jeszcze tylko jedno malutkie pytanko ??? Czy jak prowadzę ciążę prywatnie (LUX-MED abonament) to czy mogę się zapisać normalnie do takiej szkoły ? Inflancką też mam stosunkowo blisko pomijając korki przy Arkadii więc zchęcią bym do Was dobiła ;-) Mojego TŻ nie mam zamiaru brać z sobą na takie wypady, bo i tak mam już dosyć miałczenia żebym uważała, nie wychodziła późno z psami, spała dłużej, kładła się wcześniej itp. Od poprostu domowy horror na wesoło :-)
Ja też, prowadzę ciążę w lux medzie Nic nie ma do rzeczy gdzie prowadzisz ciążę. Na inflanckiej szkoła rodzenia jest na zasadzie jakiegoś programu dla Warszawianek Ja urodziłam, tam Helenke i teraz też się tam wybieram, ale szkoła rodzenia... Za pierwszym razem nie poszłam bo nie miałam czasu
beata1973
Fanka BB :)
Mamo Helenki ślicznie dziękuję :-) tej informacji nie znalazłam na stronce Inflanckiej Kobitki podpowiedzcie mi jeszcze jedno ... tam jest napisane, że w zajęciach praktycznych nie powinny barć udziału kobiałki które będą rodzić przez CC ... ale to chodzi chyba tylko o te co mają zagrożone ciaże ... Ja mam zalecenie porodu przez CC, ale ze względu na głowę (kiedyś będą podlotkiem uczyłam się latać) więc chyba mogę brać udział w takich zajęciach ...
Sorki za marudzenie, ale Wy wiecie dużo więcej i znacie się na tym lepiej
Sorki za marudzenie, ale Wy wiecie dużo więcej i znacie się na tym lepiej
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Beatko najlepiej jak zapytasz o to na miejscu - moze wystarczy zadzwonic. Tutaj mozemy sobie tylko "gdybac" co to oznacza. A nawet jesli nie pozwola Ci stawac na glowie ;-) to i tak naucza Cie innych potrzebnych rzeczy np przewijania niemowlaka a przeciez wiekszosc z nas po to idzie do tej szkoly... bo umowmy sie - rodzic to nas nie naucza...
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Podziel się: