reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
i wlasnie chcialam ci Beatko napisac ze u nas na forum tez sa kobietki z w-wy które na pewno pomoga ci podjac dobra decyzje co do szkoly rodzenia. pozdrawiam

Widzę,że tu już większość dziewczyn pozapisywana do szkół:-) Jeśli chcę sie załapać na darmową szkołę na Żelaznej, chyba muszę się pospieszyć.

Mati masz tą listę może na komputerze?

Jesteście KOCHANE :-) mam jeszcze tylko jedno malutkie pytanko ??? Czy jak prowadzę ciążę prywatnie (LUX-MED abonament) to czy mogę się zapisać normalnie do takiej szkoły ? Inflancką też mam stosunkowo blisko pomijając korki przy Arkadii :szok: więc zchęcią bym do Was dobiła ;-) Mojego TŻ nie mam zamiaru brać z sobą na takie wypady, bo i tak mam już dosyć miałczenia żebym uważała, nie wychodziła późno z psami, spała dłużej, kładła się wcześniej itp. Od poprostu domowy horror na wesoło :-)

Jesteście KOCHANE :-) mam jeszcze tylko jedno malutkie pytanko ??? Czy jak prowadzę ciążę prywatnie (LUX-MED abonament) to czy mogę się zapisać normalnie do takiej szkoły ? Inflancką też mam stosunkowo blisko pomijając korki przy Arkadii :szok: więc zchęcią bym do Was dobiła ;-) Mojego TŻ nie mam zamiaru brać z sobą na takie wypady, bo i tak mam już dosyć miałczenia żebym uważała, nie wychodziła późno z psami, spała dłużej, kładła się wcześniej itp. Od poprostu domowy horror na wesoło :-)

Ja też, prowadzę ciążę w lux medzie :rofl2: Nic nie ma do rzeczy gdzie prowadzisz ciążę. Na inflanckiej szkoła rodzenia jest na zasadzie jakiegoś programu dla Warszawianek :tak: Ja urodziłam, tam Helenke i teraz też się tam wybieram, ale szkoła rodzenia...:confused: Za pierwszym razem nie poszłam bo nie miałam czasu:rofl2:

Mamo Helenki ślicznie dziękuję :-) tej informacji nie znalazłam na stronce Inflanckiej :zawstydzona/y: Kobitki podpowiedzcie mi jeszcze jedno ... tam jest napisane, że w zajęciach praktycznych nie powinny barć udziału kobiałki które będą rodzić przez CC ... ale to chodzi chyba tylko o te co mają zagrożone ciaże ... Ja mam zalecenie porodu przez CC, ale ze względu na głowę (kiedyś będą podlotkiem uczyłam się latać) więc chyba mogę brać udział w takich zajęciach ...
Sorki za marudzenie, ale Wy wiecie dużo więcej i znacie się na tym lepiej :tak:

Beatko najlepiej jak zapytasz o to na miejscu - moze wystarczy zadzwonic. Tutaj mozemy sobie tylko "gdybac" co to oznacza. A nawet jesli nie pozwola Ci stawac na glowie ;-) to i tak naucza Cie innych potrzebnych rzeczy np przewijania niemowlaka :-D a przeciez wiekszosc z nas po to idzie do tej szkoly... bo umowmy sie - rodzic to nas nie naucza...

reklama
Do góry