reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Asia pościel przecudna:-):-)

Iwon, ja też mam wiele staników z których nie będzie problemu karmić, ale się zastanawiałam czy w szpitalu się nie przyczepią, że są nie takie jak powinny, szczególnie, że dziewczyny mają na tych listach wyszczególnione te staniki jako pozycję potrzebną?

reklama
MAKRO - ja na liscie do swojego szpitala nie mam stanika . A nawet polozne w szkole rodzenia mowily , zeby wogole nie brac stanikow do karmienia i ich nie kupowac przed porodem. Jak juz chcemy taki stanik to najlepiej sobie upatrzyc i kupic po porodzie - dopasowac rozmiar :-) Tak samo mowily, ze nie chac widziec w szpitalu zadnych butelek do karmienia, smoczkow i laktatorow i to tez wszystko sobie teraz uparzyc,a kupic po porodzie.

Ja też dołączam do dziewczyn zachwyconych puchatkową pościelą dla Hani :tak::tak::tak:. Jest cudna :-).

Co do tych staniczków, to też się zastanawiam.... hmmm, chyba faktycznie lepiej zakupić je po porodzie, bo w sumie to nie wiem, do jakiego rozmiaru zwiększa się piersi :baffled:.

Asia, pościel naprawdę wygląda rewelacyjnie :tak::tak::tak:
a jeżeli chodzi o materiał to posłuży trochę ?? jak to gatunkowo wygłąda?? godne polecenia?? bo zastanawiałam się nad podobną pościelą i właśnie nie wiem .....
kupić czy nie??:confused::unsure::confused:

Asia pościel przepiękna. ja uwielbiam Kubusia Puchatka. do pokoju małej kupiłam firanki z Kubusiem.
ja też już zakupiłam pościel i nie mogłam się doczekać to jak tylko dostałam łóżeczko to ją ułożyłam.
Pościel kupiłam firmy Gluck. materiał świetny w dotyku, delikatny, mięciutki. naprawdę godna do polecenia.

łóżeczko+gluck 001.jpg
łóżeczko+gluck 003.jpg

nawet udało mi się wkleić. oto pościel dla mojej dziewczynki :-)

Stopi faktycznie coś w tym jest, nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak te piersi wypełnione mlekiem się powiększą:confused: Jak się nie pojawi jakaś okazja, to chyba odłożę ten zakup na potem.

reklama
śliczne te pościele macie dziewczyny...
aż się zastanawiam, czy ja błędu nie zrobiłam stawiając na początek na śpiworki, w sumie pościel mam zamiar kupić jak troszkę podrośnie i nie będzie się mieścił do śpiworka...

Do góry