reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Stopi ja pytałam ostatnio o ten pokarm mojego gina. Kazał sie nie przejmować i powiedział, że to sprawa indywidualna. Jedne juz mają wyciekanie siary juz od połwy, a inne mogą dopiero po porodzie. I nic to nie ma wspólnego z późniejszym karmieniem podobno.

reklama
A ja dziś dostałam pościel. Chciałam Was się pochwalić jak wygląda

Słodka jest po prostu. Polecam sprzedawce. Paczka w niecały tydzień doszła a i materiał też widać, że dobry gatunkowo.

Tą siarą się nie przejmujcie. Ja nie miałam nic, a na drugi dzień po porodzie zaczęłam odciąganie. I nie byłam mamą terminową -;) Pokarm jest w głowie, jak bardzo będziecie chciały to się uda. Ja służę pomocą ;-)

MILGAK - dziekuje za dobra wiadomosc!!! :-) Masz racje wszystko jest w naszych glowach i jak sie zablokujemy to nicic z pokarmu :-) ASIA - posciel cudna!!!!!!!! I Puchatek :-) :-)....

doszły dziś staniki do karmienia, są nawet nawet do zaakceptowania :-)

dziewczyny z tym karmieniem to trzeba podchodzić na luzie, będę karmić to dobrze a nie będę to też dobrze, Tymka karmiłam nie całe 4 miesiące - sam się odstawił, był bardzo nerwowy przy piersi, coraz mniej ssał, coraz mniej pokarmu i się skończyło. Trudno się mówi i żyje się dalej.

Dziekuje dziewczyny za info o poscieli i przydatne linki :-) Co do stanikow do karmienia ja wlasnie sie zastanawiam.... Bo kolezanka mi odradzila kupowac - sama uzywala go 2 razy i na tym koniec... Jak dla niej byl on zupelie nieprzydatny i niepraktyczny mimo ,ze karmila piersia. Wiec ja juz zglupialam czy sie przyda czy nie ???? Jeden tak ,zeby miec pewnie kupie tylko tu znow wielki znak zapytania , bo nie mam pojecia jaki rozmiar , bo ostatnio biust mi zmalal o rozmiar :-(

Biustonosz do karmienia niezbędny nie jest. Ze zwykłym też sobie poradzisz. Usztywniany wygodny nie jest, bo uwiera, ale inne się sprawdzają bez problemu. Nawet z fiszbinami :)

A co do rozmiaru piersi to chyba sprawa indywidualna. Ja mam mniejsze niż w ciąży. A karmię (no może narazie jeszcze nie bezpośrednio, ale ściągam pokarm) ;-)

Ja byłam zdecydowana na zakup biustonosza typowo do karmienia ale po głębszym przeanalizowaniu stwierdziłam, że jednak odpuszczam. Mam wystarczającą ilość innych różnych staników.... Ostatnio kupiłam 2 większe....

Asia pościel rewelacyjna!!!!!!!!!!

reklama
Do góry