reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Stopi ja pytałam ostatnio o ten pokarm mojego gina. Kazał sie nie przejmować i powiedział, że to sprawa indywidualna. Jedne juz mają wyciekanie siary juz od połwy, a inne mogą dopiero po porodzie. I nic to nie ma wspólnego z późniejszym karmieniem podobno.

reklama
A ja dziś dostałam pościel. Chciałam Was się pochwalić jak wygląda

Słodka jest po prostu. Polecam sprzedawce. Paczka w niecały tydzień doszła a i materiał też widać, że dobry gatunkowo.

Tą siarą się nie przejmujcie. Ja nie miałam nic, a na drugi dzień po porodzie zaczęłam odciąganie. I nie byłam mamą terminową -;) Pokarm jest w głowie, jak bardzo będziecie chciały to się uda. Ja służę pomocą ;-)

MILGAK - dziekuje za dobra wiadomosc!!! :-) Masz racje wszystko jest w naszych glowach i jak sie zablokujemy to nicic z pokarmu :-) ASIA - posciel cudna!!!!!!!! I Puchatek :-) :-)....

doszły dziś staniki do karmienia, są nawet nawet do zaakceptowania :-)

dziewczyny z tym karmieniem to trzeba podchodzić na luzie, będę karmić to dobrze a nie będę to też dobrze, Tymka karmiłam nie całe 4 miesiące - sam się odstawił, był bardzo nerwowy przy piersi, coraz mniej ssał, coraz mniej pokarmu i się skończyło. Trudno się mówi i żyje się dalej.

Dziekuje dziewczyny za info o poscieli i przydatne linki :-) Co do stanikow do karmienia ja wlasnie sie zastanawiam.... Bo kolezanka mi odradzila kupowac - sama uzywala go 2 razy i na tym koniec... Jak dla niej byl on zupelie nieprzydatny i niepraktyczny mimo ,ze karmila piersia. Wiec ja juz zglupialam czy sie przyda czy nie ???? Jeden tak ,zeby miec pewnie kupie tylko tu znow wielki znak zapytania , bo nie mam pojecia jaki rozmiar , bo ostatnio biust mi zmalal o rozmiar :-(

Biustonosz do karmienia niezbędny nie jest. Ze zwykłym też sobie poradzisz. Usztywniany wygodny nie jest, bo uwiera, ale inne się sprawdzają bez problemu. Nawet z fiszbinami :)

A co do rozmiaru piersi to chyba sprawa indywidualna. Ja mam mniejsze niż w ciąży. A karmię (no może narazie jeszcze nie bezpośrednio, ale ściągam pokarm) ;-)

Ja byłam zdecydowana na zakup biustonosza typowo do karmienia ale po głębszym przeanalizowaniu stwierdziłam, że jednak odpuszczam. Mam wystarczającą ilość innych różnych staników.... Ostatnio kupiłam 2 większe....

Asia pościel rewelacyjna!!!!!!!!!!

reklama
Do góry