Antkowa na razie jeszcze nie uzywałam ale pierwsze wrażenie jest super - milutki w dotyku i chyba dosyc cieplutki ale myslę ze na chłodniejsze dni lata bedzie w sam raz. W tym tygodniu chce przeprać go w proszku dal niemowląt i zobaczymy jak bedzie wtedy wyglądał.
reklama
Dziewczyny, może podeślecie jakieś linki do kocyków, jakie macie? Zupełnie nie wiem czym sie kierować przy wyborze. Wiem tylko, że nie chcę żeby był z polaru.
Kleo polecam w 200% koce i kocyki hiszpańskie. I tez jakbyś szukała w necie to właśnie pod taką nazwą koce hiszpańskie. Nie są co prawda najtańsze ale gatunkowo rewelacyjne.
Przykładowy link:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
laseczki właśnie kupiłam na allegrowie staniki do karmienia, taniocha jakich mało, fason dupiasty ale za tą cenę na tych parę miesięcy można się pomęczyć ;-) w pierwszej ciąży pokupowałam staniki po 79 zł i tez były beznadziejne że w nich nie chodziłam i sprzedałam dalej dla zainteresowanych link
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY I CZARNY - 85D (634387293) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam jeszcze taki przybornik i się nad nim zastanawiam bo w pokoju nie mamy żadnych mebli tylko szafkę we wnęce i łóżko -mała powierzchnia plus skosy więc same rozumiecie, potrzebuje coś małego i praktycznego.
ZESTAW PIELĘGNACYJNY SUZIE DUZO KOLORÓW NOWE FV (621683930) - Aukcje internetowe Allegro
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY I CZARNY - 85D (634387293) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam jeszcze taki przybornik i się nad nim zastanawiam bo w pokoju nie mamy żadnych mebli tylko szafkę we wnęce i łóżko -mała powierzchnia plus skosy więc same rozumiecie, potrzebuje coś małego i praktycznego.
ZESTAW PIELĘGNACYJNY SUZIE DUZO KOLORÓW NOWE FV (621683930) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
daisy26
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,jak rozłożyłam łóżeczko to sie załamałam 2 dni chodziłam jak struta 60m i nie ma jak się rozmiescic z tym wszystkim porażka,zawsze coś nie pasuje a to meble a to w sypialni za duże łoże,ja nie wiem jak to bedzie, to moje pierwsze dzidzi i juz sama nie wiem jak to urządzić żeby było funkcjonalnie,sama nie wiem.
pozdrawiam
pozdrawiam
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Nie martw się. Nasz pokój ma 10 metrów i jakoś też musimy się zmieścić. Łóżeczko niestety musi być na kółkach, żeby mogło wędrować. Na pewno dasz radę to jakoś rozplanować.Hej dziewczynki,jak rozłożyłam łóżeczko to sie załamałam 2 dni chodziłam jak struta 60m i nie ma jak się rozmiescic z tym wszystkim porażka,zawsze coś nie pasuje a to meble a to w sypialni za duże łoże,ja nie wiem jak to bedzie, to moje pierwsze dzidzi i juz sama nie wiem jak to urządzić żeby było funkcjonalnie,sama nie wiem.
pozdrawiam
anika - zestawik kąpielowy naprawdę fajny - też na taki na początku chorowałam :-) niestety stwierdziłam że budżet mam teraz ograniczony i muszę się zadowolić normalną wanienką (dostałam od brata w spadku) bo ta w zestawie na stosunkowo krótko starcza. ale jak nie musisz się szczypać specjalnie to bierz kochana i nie będziesz na pewno żałować - rzecz wygodna!
a odnośnie cyckonoszy dla karmiących zamierzam zapolować za tydzień na takowy w LIDLu bo będą artykuły dla dzieci i matek i między innymi będą takie staniki Lidl Online
a odnośnie cyckonoszy dla karmiących zamierzam zapolować za tydzień na takowy w LIDLu bo będą artykuły dla dzieci i matek i między innymi będą takie staniki Lidl Online
reklama
goteczka kocyki wybralam identyczne (tylko ten pierwszy mam ze slonikiem), hihi co za zgodnosc :-)
anika tez mysle o czyms takim... wydaje mi sie to bardzo uzyteczne i przede wszystkim osczedza miejsca
daisy_26 witaj w klubie...w tym tyg chce wymusic na moim M poskladanie mebelkow, bo mamy dlugi weekend, a bardzo kiepsko to widze... i naczej twierdzac wogole sobie nie wyobrazam jak my sie pomiescimy :-)
anika tez mysle o czyms takim... wydaje mi sie to bardzo uzyteczne i przede wszystkim osczedza miejsca
daisy_26 witaj w klubie...w tym tyg chce wymusic na moim M poskladanie mebelkow, bo mamy dlugi weekend, a bardzo kiepsko to widze... i naczej twierdzac wogole sobie nie wyobrazam jak my sie pomiescimy :-)
Podziel się: