reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Fioletowa dzięki za informację. Ja też mam zamiar kupić z tej stronki co Ty i też te pieluchy, które Ty wybrałaś. Ile ich kupiłaś? Ja oprócz tych AIO chcę też parę kieszonek, formowanych i otulaczy. Ale wszystkiego nie za dużo. Bo ceny są zabójcze... a szkoda, bo myślę, że to całkiem fajna sprawa i nawet Mężusia udało mi się przekonać.;)

Dziewczynki powiedzcie mi jaka posciel kupilyscie dla swoich pociech? Szukam jakies ladnej i dobrej jakosciowo , a zarazem niedrogiej poszewki. Na razie te co widzialam w sklepie, co w necie wygladaly fajnie w realu okazaly sie tragiczne jakosciowo.A jak juz cos ladnego znalazlam w sklepie to cena z kosmosu..... Moze mi cos podpowiecie ???

Stopi69 ja kupiłam całą pościel firmy Darland na allegro. Moja siostra sobie chwaliła. Ja na razie nic nie mogę powiedzieć poza tym, że przesyłka przyszła szybko i mają spory wybór.

jo-anna wzięłam 15 pieluch, bo przeczytałam w poradach tej pani, że przy codziennym praniu 15 powinno starczyć... a że koszt jest spory :-( to mam nadzieję, że wystarczy [w końcu rodzimy w lipcu i mam nadzieję, że będzie dobrze schło] w tym tygodniu mam zamiar je wyprać wszystkie i zobaczę jak będą schły

ja polarowych kocyków też nie lubię bo się mechacą - zresztą większość z nich jest 'polarowa' tylko z nazwy a w rzeczywistości to taki pseudo polar.
zdecydowałam się na kocyki z mikrofibry bo sama mam taki już dość długo i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście latem będą umiarkowanie potrzebne - wyposażyłam się w pieluszki flanelkowe ale... w chłodniejsze dni i później - myslę, że będę zadowolona. Super mięciutkie, puszyste i po upraniu i odwirowaniu praktycznie po godzince są do ponownego użycia.
Ja mam takie:
KOCYK Baby Ono Z MIKROFIBRY+GRZECHOTKA GRATIS ! (633379495) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - kolor niebieski ptaszek

i kocyk z żyrafką KOCYK haftowany PUSIO f.Bobas BARDZO DELIKATNY (630792801) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Kpjm, dziś właśnie wypatrzyłam na allegro kocyki tej firmy i zastanawiam się nad zamówieniem go - możesz napisać jak je oceniasz? Jaka jest ich jakość, czy są grube/ciepłe? Bo moje wyobrażenie o tych kocykach jest takie że nie są bardzo ciepłe, takie akurat na lato...

reklama
ja polarowych kocyków też nie lubię bo się mechacą - zresztą większość z nich jest 'polarowa' tylko z nazwy a w rzeczywistości to taki pseudo polar.
zdecydowałam się na kocyki z mikrofibry bo sama mam taki już dość długo i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście latem będą umiarkowanie potrzebne - wyposażyłam się w pieluszki flanelkowe ale... w chłodniejsze dni i później - myslę, że będę zadowolona. Super mięciutkie, puszyste i po upraniu i odwirowaniu praktycznie po godzince są do ponownego użycia.
Ja mam takie:
KOCYK Baby Ono Z MIKROFIBRY+GRZECHOTKA GRATIS ! (633379495) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - kolor niebieski ptaszek

i kocyk z żyrafką KOCYK haftowany PUSIO f.Bobas BARDZO DELIKATNY (630792801) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ja mam dwa takie kocyki-jeden mniejszy żółty a drugi większy w takie mazgaje i bardzo mi się podobają. Mam nadzieję, że córuni też się spodobają:-):-):-)

Do góry