Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziekuje za odpowiedzi :] jak znajde czas w maju to sie przejde innego wyjscia nie widze :]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja do swojego szpitala muszę mieć wszystko. Nawet smoczek, bo jak dziecko płaczę w nocy to trzeba je uspokoić. Rożek, pampersy, ciuszki, chusteczki-dosłownie wszystko.Ręcznik kąpielowy. Taka polityka.
A ja tam jestem zdania umiesz liczyć to licz na siebie i jak za pierwszym razem niby miały być szpitalne pieluszki, kosmetyki, a nawet ubranka dla dziecka to już na IP mnie się pytały czy mam swoje. Zresztą jak zobaczyłam ten koszmarny kaftanik w którym mi przyniosły dziecko to miałam ochotę zerwać go zębami - sztywny od krochmalu i gorszy niż pościel pod moim tyłkiem.
Anika
niby szpitalne ubranka nie są za cudne, ale jak ubiorę dziecko w swoje i wezmą je do kąpania to i tak te ubranka do mnie nie wrócą... przynajmniej u nas w szpitalu
smoczka bym chciała uniknąć bo czytałam że jak sie za szybko poda smoczek to może być problem z karmieniem piersią bo dziecko może woleć smoczek, ale nie mam w tym doświadczenia więc nie wiem, zresztą chciałabym w ogóle chować bez smoczka ale wątpię czy się uda;-)
a na noc u nas dziecko zabierają więc tym bardziej na noc go nie będę potrzebować
no i niedrapki też biorę bo nie dają