reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Ja się naczytałam w pierwszej ciąży Tracy Hogg i nie bujałam Julki prawie w ogóle.
Łóżko miała normalne, wózek twardy jak nie daj Boże (X-Lander X1):zawstydzona/y:
Na rękach nosiłam tylko jak było trzeba. Taka ze mnie wyrodna matka była od początku:zawstydzona/y::-p Młoda od urodzenia spała w swoim łóżeczku, brałam ją do siebie tylko do karmienia i zawsze odkładałam na swoje miejsce. Tym sposobem nigdy nie miałam problemu z nauką samodzielnego zasypiania czy z nocnymi wędrówkami do naszego łóżka jak już podrosła.

reklama
emamo na pewno nie bylas wyrodna mama. przeciez wszystko co robilas to bylo to dla jej dobra. ja tez tak planuje ale czy wytrzymam to sie okaze. a z tym lozeczkiem to sie tak zastanawiam bo niby jak nie bylo by potrzebne bujanie to mozna to zablokowac a jak rozpieszcze dzidziusia to przeciez mi to tylko pomoze. ale chcialam znac wasze zdanie na ten temat.

no i kupiłam komplet bodziaków w tesco z długim rękawkiem, za całe 14 zł, a taki 3pak z kubusiem puchatkiem to już wczesniej upolowalam, w H&M są ladne rzeczy z kubusiem, tygryskiem & company, ale juz takie tanie nie są, no cóż może kiedyś na jakiś gadźecik się skuszę;-)

Stopi ja kupiłam w mothercare trzypak pajacyków, wydaja się naprawdę ok, ale zobaczy się w praktyce, tzn. po kilku praniach:-)

reklama
Do góry