Asiu ja też mam już upatrzony taki zestaw: łóżeczko razem z ochraniaczem i kompletem pościeli. Ale tego sobie nie mogę podarować - biorąc pod uwagę fakt że osobiście mam "świra" od dziecka na Kubusia Puchatka.... Przynajmniej będzie pościel na częsta zmianę
reklama
Kuuurcze! znowu kliknęłam nie to zo trzeba i wcięło mi całego posta a już nie mam siły pisać wszystkiego jeszcze raz więc wklejam tylko linki:
mata edukacyjna:
CANPOL MATA EDUKACYJNA 9 MODELI DO WYBORU A.1 (541729566) - Aukcje internetowe Allegro
wanienka na wannę:
WANIENKA na wannę DUŻĄ + ODPŁYW + KOREK (W-wa) (539599199) - Aukcje internetowe Allegro
karuzela:
KARUZELA CHICCO MUZYCZNE SNY Z PILOTEM OD SS !!! (541508338) - Aukcje internetowe Allegro
odkryłam też mebelki Drewexu które są drewniane i tańsze niż innych firm
mata edukacyjna:
CANPOL MATA EDUKACYJNA 9 MODELI DO WYBORU A.1 (541729566) - Aukcje internetowe Allegro
wanienka na wannę:
WANIENKA na wannę DUŻĄ + ODPŁYW + KOREK (W-wa) (539599199) - Aukcje internetowe Allegro
karuzela:
KARUZELA CHICCO MUZYCZNE SNY Z PILOTEM OD SS !!! (541508338) - Aukcje internetowe Allegro
odkryłam też mebelki Drewexu które są drewniane i tańsze niż innych firm
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Antkowa - tez poszukalam Drewexu i maja nie tylko fajne lozeczka ale tez sliczna posciel Kolorino - POŚCIEL
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ej no cieszę się, że siostra ma Antosia. Leżaczka nie muszę kupować, maty też nie i karuzeli też. Tzn ja jej tylko kupię kojec a ona mi da łóżeczko bo na tym etapie nie jestem pewna jeszcze kojców i wolę tradycję. W sumie jak bym się uparła to i fotelik samochodowy mogę wziąć ale, że jest troszkę zniszczony to akurat to mogę kupić.Dobrze jest mieć starszą siostrę:-):-):-):-):-):-):-):-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Iwon jesli lubisz Kubusia Puchatka to w Tesco sa sliczne body z tym bohaterem :-)oczywiscie firmy cherokee. Ja juz kupilam w takiej paczce 3 szt/25zl.
izabell96
Lipcowe mamy'09
Sam dal mnie tez bardziej się skłaniam ku temu drugiemu ale z ostatecznym wyborem poczekam do maja.
a dziś dla męża zapowiedziłam ze trzeba powoli już ubranka zbierać odp mi ze mamy pieniądze to sobie moge kupowac ehhh ci faceci dziwni są a ja myślałam ze mi zaproponuje abyśmy razem sie przeszli po sklepach i cos po oglądali. Chyba sistrę poproszę hehe nie ma to jak druga baba ;-)
a dziś dla męża zapowiedziłam ze trzeba powoli już ubranka zbierać odp mi ze mamy pieniądze to sobie moge kupowac ehhh ci faceci dziwni są a ja myślałam ze mi zaproponuje abyśmy razem sie przeszli po sklepach i cos po oglądali. Chyba sistrę poproszę hehe nie ma to jak druga baba ;-)
gosiah
Mamusia Tomusia
dziewczyny czy któraś z Was może polecić z jakiego wyrobu kupić materac dla dziecka?
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja mam kokosowo gryczany.
Ale chyba najważniejsze, żeby nie był ze zwykłej gąbki i tyle...:-)
Ale chyba najważniejsze, żeby nie był ze zwykłej gąbki i tyle...:-)
Podziel się: