reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

MamaHelenki, slodki bodziak. Widze, ze przewidujesz upalne lato:-)

Lozeczko turystyczne tez mamy, faktycznie przydawal sie czesto, a pozniej nawet przelozylismy Madzi materac do niego i spala w nim, bo mogla sama sobie do niego wejsc.
Jeden materac mamy kokosowo-gryczany, drugi mam chyba bonellowy.

reklama
Sle sloneczko wszystkim lipcowym mamusiom! Ja mieszkam w Hispzanii i nie mam takiego wyboru jak Wy. Chociaz linki sa przedatne. Tu kupienie wyprawki to jakies 3 tysiace euro, rekonesans zrobiony, w sklepach sa krotkie kolekcje, nie ma takiego czegos jak hurtownie. Rzeczy sa piekne i dobre jakosciowo. Wiec w maju zaczynamy...wozek przyjedzie z Polski. Wasze wskazowki sa cenne zwlaszcza dla niedoswiadczonych. Moze znacie sprzedawcow z allegro, ktorzy wysylaja za granice, jakos sama sie niedopatrzylam...:-)

Ostatnia edycja:
Na pewno oprocz niej przeczytam jeszcze stos poradnikow;) chociaz uwazam ze chyba najlepszym poradnikiem i wsparciem beda nasze mamy, w koncu wychowaly takie sliczne i fajne coreczki ^^

Ja juz zabukowalam bilety dla mamy :-) Bedzie ze mna przez pierwszy miesiac, bo nie wyobrazam sobie przebrnac przez to wszystko sama :-D Pozatym w domu razniej bedzie jak maz bedzie w pracy :-D
A co do ksiazeczek, jeszcze nie mam zadnej i niejestem pewna czy kupic. Jezeli mam tylko jakies problem otwieram google takze nie wiem :baffled:

reklama
Do góry