reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Willsoneczko kupiłam buciki ej samej marki, tylko troszke inny model. Tez uwazam ze sa swietne, całe skórzana, leciutkie i przede wszystkim nie za szerokie na moja córcie:)

reklama
też patrzyłam na butki tej firmy, ale jak ja byłam to nie było na nie żadnej promocji, a ty kiedy kupowałaś?? bo jeżeli w ostatnich dniach to będę musiała się przejść ponownie i zobaczyć, może i u mnie jakaś promocja cenowa będzie i może wtedy też kupię małej jakieś cieplejsze buciki, bo właśnie ostatnio już o tym myślałam:tak::tak:

Kamilko chciałam zobaczyc tą bluzeczkę, ale żadna z 4 przeglądarek, które mam zainstalowane na laptopie nie wyświetla mi dziś zdjęć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co jest grane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zobacze moze wieczorem

a już myślałam, ze to coś z moim lapkiem, no ale jak to ogólny problem, to po prostu trzeba przeczekać, hehe, dobrze, ze napisałyście, bo już chciałam się brać za ustawienia w kompie i szukać problemu ;-P

reklama
też patrzyłam na butki tej firmy, ale jak ja byłam to nie było na nie żadnej promocji, a ty kiedy kupowałaś?? bo jeżeli w ostatnich dniach to będę musiała się przejść ponownie i zobaczyć, może i u mnie jakaś promocja cenowa będzie i może wtedy też kupię małej jakieś cieplejsze buciki, bo właśnie ostatnio już o tym myślałam:tak::tak:

Kamilko chciałam zobaczyc tą bluzeczkę, ale żadna z 4 przeglądarek, które mam zainstalowane na laptopie nie wyświetla mi dziś zdjęć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co jest grane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zobacze moze wieczorem

kupiłam je w ostatni piatek. Były też dla chłopców przecenione. Po co kupować bartka bez promocji jak można kupić róznie dobre buciki w promocji. Dla Nas w deichman też sa przeceny ;-P

Do góry