reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Hmmm... moze powinnam przemyslec swoje zycie na nowo:-D:-D:-D i wprowadzic w nie ciut wiecej minimalizmu?

Ja ciuchów nie miałam wcale tak duzo:no:;-) Ciepłe rzeczy wziełam w razie czego i kompletnie sie nie przydały za wyjatkiem cienkiej bluzyzy. Ale przeciez róznie mogło byc, no nie? A ciuszki letnie przydały sie i to bardzo! A co do akcesoriów to tez brałam je w razie czego i w wiekszosci nie uzyłam:-p

Ja juz po prosu taka jetsem.Wole wziac niz nie wziać. Na studiach miałam w torebce wkrętak, tasme klejaca, igłe i nitke, komple flamastrów, zszywacz, dziurkacz i wiele innych rzeczy:-D:-D:-D:-D I o wszystko bardzo mi sie przydawało:tak::-D a czasem ratowało zycie. Wiec wychodze z załozenia, ze jak jest miejsce w samochodzie, to biore to, co moze sie przydac - dźwigac tego nie musze;-)

Ehhh... jak ja bym chciała mieć cechy niektórych z was.... przewidywanie, myślenie o wszystkim, sprzątanie, prasowanie... ja czasem pomyślę, że coś trzeba zrobić, coś by się przydało wziąć - ale ostatecznie nie wiele robię z tego co pomyślałam... plany mam zawsze ambitne - i szczerze mówiąc dopóki ich nie zapiszę i nie powieszę na lodówce lub tablicy nad biurkiem to mam pewność, że nic z tego nie będzie.... a i czasem sie zdarza, że pomimo że mam dużo czasu, dużymi literami na lodówce coś pisze to ja tego nie robię...

Kupiłam Małgosi butki do chodzenia;-) Są boskie, całe ze skóry, zginają się gdzie trzeba i sa usztywnione gdzie trzeba (piętka). Małgosia bardzo zadowolona.

Beata26 Adudz pamiętacie bluzkę torebeczkę? :-D:-D:-D:-D To teraz Wam pokaże jak wygląda ubrana :-D

Załączniki

• b (1).jpg
    b (1).jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • b (2).jpg
    b (2).jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 45
  • b.jpg
    b.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
  • a (5).jpg
    a (5).jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 44
teraz nosi 19, a wzięłam jej 20. Powiem szczerze, że sa naprawde super. A jak nie wiecie jaki ma dziecko rozmiar to w deichman daja takie czerwone miarki do mierzenia. Kladziesz stope dziecka i widzisz jaki mu rozmiar potrzeba. Miarki sa tej firmy co ja buty kupiłam i można dostać za darmo

reklama
Do góry