reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Wyglada fajnie ...a jak sie prowadzi to tylko ty bedziesz wiedziala
ja tez jestem na etapie szukania nowej...kupilam jakis czas temu i nyby dobra firma i wogole a tu...lipa...nie cierpie go prowadzic!! chce tez na 4 kolach i ''parasolke'' zeby sie latwo,szybko skladal i zeby malo miejsca w bagazniku zajmowal...bo ten nasz to niby spacerowka ale wieeeelki jak sie go zlozy...taki mamy teraz
Macie jakies propozycje...ALE JUZ SPRAWDZONYCH wozkow-parasolek??
ja tez jestem na etapie szukania nowej...kupilam jakis czas temu i nyby dobra firma i wogole a tu...lipa...nie cierpie go prowadzic!! chce tez na 4 kolach i ''parasolke'' zeby sie latwo,szybko skladal i zeby malo miejsca w bagazniku zajmowal...bo ten nasz to niby spacerowka ale wieeeelki jak sie go zlozy...taki mamy teraz
Macie jakies propozycje...ALE JUZ SPRAWDZONYCH wozkow-parasolek??
Załączniki
Ostatnia edycja:
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Kamilka, wózeczek fajny, wygląda jak nówka, na pewno Oliwii się spodoba jazda w nim
justysia85
Fanka BB :)
daisy26
ja tam mam jeszcze stary wozek znaczy sie pierwszy ktory kupilam i jakos nie czuje potrzeby kupna parasolki...........
a z innej beczki to w rosmanie sa pampersy 2 paczki w cenie 85zł.wiec paka po42.50 wychodzi ja zakupiłam
a z innej beczki to w rosmanie sa pampersy 2 paczki w cenie 85zł.wiec paka po42.50 wychodzi ja zakupiłam
dziuuula
Dziewczyny... czy ktoras kupowala fotelik samochodowy 9-18 kg. w granicach 400zl? Jesli tak to prosze napiszcie jaki, bo ja nie wiem co kupic.
Mam pewne ograniczenia finansowe i nie stac mnie na foelik maxi cosi czy romer.
Czy moze warto kupic uzywany tych firm? tak tak... wieeeem, ze nie mamy nigdy pewnosci, czy nie bral dany fotelik udzialu w wypadku, ale jednak wierze w ludzi i nie sadze, ze ktos moglby chciec zaszkodzic dziecku sprzedajac 'bity' fotelik.
co Wy o tym myslicie?
Mam pewne ograniczenia finansowe i nie stac mnie na foelik maxi cosi czy romer.
Czy moze warto kupic uzywany tych firm? tak tak... wieeeem, ze nie mamy nigdy pewnosci, czy nie bral dany fotelik udzialu w wypadku, ale jednak wierze w ludzi i nie sadze, ze ktos moglby chciec zaszkodzic dziecku sprzedajac 'bity' fotelik.
co Wy o tym myslicie?
Ostatnia edycja:
Olivka
Początkująca w BB
My również zastanawiamy się jaki fotelik wybrac... Moi rodzice kupili dla wnusi do swojego samochodu fotelik Ramatti Venus Comfort koszt ok. 300 zł. Małej jest bardzo wygodnie, lubi w nim jeździc, fotelik ładnie się rozkłada, tapicerka też super, mała się w nim nie poci. Fotelik przeszedł niemiecki testy, tutaj link Foteliki samochodowe - Eksperci w fotelikach - Ramatti . Uważam, że jak na tą cenę to bardzo dobry fotelik.
Ja się nie wypowiadam, bo mam Maxi Cosi Tobi (9-18kg). Będę myśleć, jak Adamo odmówi jazdy w Maxi Cosi (0-13kg). Jak narazie nie chce nawet myśleć co wtedy zrobimy. Czy Tomka przesiądziemy na kolejny etap, a w tym Tobim co mamy będzie jeździł Adamo... Tomi waży ok 13-14kg i kurdupel z niego więc jeszcze spokojnie może jeździć w Tobim.
izabell96
Lipcowe mamy'09
dziuuula ja jakiś miesiąc temu kupiłam chicco key 1x plus my jesteśmy z niego zadowoleni
CHICCO FOTELIK SAMOCHODOWY KEY 1 X-PLUS +ORGANIZER (1142705221) - Aukcje internetowe Allegro
a kolor mamy balett FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg- KOLOR BALLET
CHICCO FOTELIK SAMOCHODOWY KEY 1 X-PLUS +ORGANIZER (1142705221) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
adudz82
Lipcowa mamusia :)
dziuuula ja jakiś miesiąc temu kupiłam chicco key 1x plus my jesteśmy z niego zadowoleni
my mamy dokładnie ten sam fotelik, tylko, że kolorek czerwony, też jestem z niego zadowolona, mała chyba też bo w drodze nie marudzi
tylko, że dosłownie parę razy zdarzyło mi się że mała się w nim spociła, izabell96 a jak u ciebie?? czy dziecko poci się w tym foteliku?? mamy ten fotelik już od połowy marca;-);-)
Podziel się: