reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Dziewczyny, kupiłam wczoraj spacerówkę, fakt że używana, ale mi się podoba i było napisane że mało używanai stan bardzo dobry, a poza tym niedroga, a co Wy sądzicie? Dobry zakup? Chciałąm na 4 dużych kołach.

Załączniki

• w.jpg
    w.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Wyglada fajnie ...a jak sie prowadzi to tylko ty bedziesz wiedziala :)
ja tez jestem na etapie szukania nowej...kupilam jakis czas temu i nyby dobra firma i wogole a tu...lipa...nie cierpie go prowadzic!! chce tez na 4 kolach i ''parasolke'' zeby sie latwo,szybko skladal i zeby malo miejsca w bagazniku zajmowal...bo ten nasz to niby spacerowka ale wieeeelki jak sie go zlozy...taki mamy teraz

Macie jakies propozycje...ALE JUZ SPRAWDZONYCH wozkow-parasolek??

Załączniki

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0086joni dan.jpg
    IMG_0086joni dan.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
ja tam mam jeszcze stary wozek znaczy sie pierwszy ktory kupilam i jakos nie czuje potrzeby kupna parasolki...........
a z innej beczki to w rosmanie sa pampersy 2 paczki w cenie 85zł.wiec paka po42.50 wychodzi ja zakupiłam :)

Dziewczyny... czy ktoras kupowala fotelik samochodowy 9-18 kg. w granicach 400zl? Jesli tak to prosze napiszcie jaki, bo ja nie wiem co kupic.
Mam pewne ograniczenia finansowe i nie stac mnie na foelik maxi cosi czy romer.

Czy moze warto kupic uzywany tych firm? tak tak... wieeeem, ze nie mamy nigdy pewnosci, czy nie bral dany fotelik udzialu w wypadku, ale jednak wierze w ludzi i nie sadze, ze ktos moglby chciec zaszkodzic dziecku sprzedajac 'bity' fotelik.
co Wy o tym myslicie?

Ostatnia edycja:
My również zastanawiamy się jaki fotelik wybrac... Moi rodzice kupili dla wnusi do swojego samochodu fotelik Ramatti Venus Comfort koszt ok. 300 zł. Małej jest bardzo wygodnie, lubi w nim jeździc, fotelik ładnie się rozkłada, tapicerka też super, mała się w nim nie poci. Fotelik przeszedł niemiecki testy, tutaj link Foteliki samochodowe - Eksperci w fotelikach - Ramatti . Uważam, że jak na tą cenę to bardzo dobry fotelik.

Ja się nie wypowiadam, bo mam Maxi Cosi Tobi (9-18kg). Będę myśleć, jak Adamo odmówi jazdy w Maxi Cosi (0-13kg). Jak narazie nie chce nawet myśleć co wtedy zrobimy. Czy Tomka przesiądziemy na kolejny etap, a w tym Tobim co mamy będzie jeździł Adamo... Tomi waży ok 13-14kg i kurdupel z niego więc jeszcze spokojnie może jeździć w Tobim.

reklama
dziuuula ja jakiś miesiąc temu kupiłam chicco key 1x plus my jesteśmy z niego zadowoleni
CHICCO FOTELIK SAMOCHODOWY KEY 1 X-PLUS +ORGANIZER (1142705221) - Aukcje internetowe Allegro
a kolor mamy balett FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg- KOLOR BALLET

my mamy dokładnie ten sam fotelik, tylko, że kolorek czerwony, też jestem z niego zadowolona, mała chyba też bo w drodze nie marudzi:tak::tak::tak:

tylko, że dosłownie parę razy zdarzyło mi się że mała się w nim spociła, izabell96 a jak u ciebie?? czy dziecko poci się w tym foteliku?? mamy ten fotelik już od połowy marca;-);-)

Do góry