reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Beatko wózeczek wygląda całkiem fajnie,:-)
Ja sie zastanawim tez nad kupnem spaceróki, takiej, która bez problemu zmieści sie do bagażnika mojej Corsiny no i który będzie wygodny dla Filipka.
Nie wiem jak te podwójne koła sie prawują, czy one są twarde? czy raczej amortyzują wyboje na drogach?
No i z pałąkiem czy bez?
Czy któraś z Was moze cos powiedziec o tych wózkach, czy polecacie czy nie?

Baby boo Mustang aluminium lekkiWYPRZEDAŻ zielony (1034833780) - Aukcje internetowe Allegro
ALUMINIOWY LEKKI TYLKO 5,8 KG WOZEK SPACEROWKA HIT (1036127555) - Aukcje internetowe Allegro

Wygodne Duże Siedzisko - większe dzieci OrsoDue (1038354812) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy QUATRO MINI + okrycie Najtaniej (1023810656) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
MAGDALENKO wózki ok. mi najbardziej sie podoba MUSTANG ,MOJA SIORA go ma i jest ok.
Tamte też są fajne ,powiem Ci ,że ja bym kupiła z pałąkiem !
Patrz na duze siedlisko ,a przynajmniej na to ,aby te podnuza były jak najdłuzsze.

Ja dla KAROLKA kupowałam cos jak ten ORSO DUE ,troszke inny jak go znajde na allegro to wkleje i dałam za niego prawie dwie stówki ,nie mialam netu wtedy,pewnie bym kupiła na allegro.
No i uwazam ,że ma za male podnóze jak zasnał to mu nozki wisiały.
Te podwujne koła są ok. ja też słyszałam o nich różne opinnie ,ale mi sie nim jezdzi ok. tylko oczywiście po śniegu nie przejedziesz,jeżeli powtórzy sie zima taka jak ta była.

No i dziewczyny DZIECI POWINNY W SPACERÓWKACH JEZDZIĆ POWYŻEJ ROKU .
WÓZKI TE NIE MAJĄ AMORTYZATORÓW ,WIĘC SĄ CZUŁE NA DZIURY.

BEATKO ten wózek też ok.

Patrzcie na jak najdłuższe podnóże i ten pałąk u mnie jest obowiązkowy.

Karolkowi kupywaliśmy taki ,teraz pewnie brat odziedziczy bo przeciez nie bede kupować !

4Baby Bravo zdjęcia

Ostatnia edycja:
JUSTYNKO w spacerowkach powyzej 1r.z.???? chyba o parasolki-spacerowki chodzi :-).
Choc to zalezy od parasolki-spacerowki, bo sa i takie w ktorych dzieci jezdza od 0, lub 6msc - tj maclaren. Np. w USA ciezko spotkac mame na spacerze z wozkie glebokim, raczej jezdza parasolkami przystosowanymi od 0 :-)

Beata co do spacerowki to jestem za tym zeby miala jedna raczke-praktyczniejsze, jak np. mozna 1 reka prowadzic a 2 niesc siaty.
maylah bez urazy ale ten ostatni wozek jest troche badziewiast :-)
a co do tych amorkow w spacerowkach to sa-my nawet mamy ale no niestety nie sa one ta dobre jak np.w wozkach wielofunkcyjnych

Jeśli chodzi o ten ostatni wózek, który wkleiła maylah... to zalezy do czego jest potrzebny. Ja np. mam spacerówkę najtańszą jaka była w sklepie ale ze sztywnym oparciem, rozkładanym do pozycji leżącej.
Zależało mi na wózku, który będę mogła wozić w bagażniku "jakby co", potrzbny mi był na zakupy do hipermarketów, a jak wiadomo - po równych kafelka pojedzie wszytsko :) Na spacery w domku po moim zadu*** cały czas używałam dużej spacerówy z wózka wielofunkcyjnego.
Mi nie opłacało się poprostu wydawać 300-400 stów na wózek, który używam dosłownie 4-5 razy w miesiącu. A że jest "badziewisty" no trudno ;-)

EWA każda spacerówka ma coś badziewiastego nawet ta za 400.
Wiec sie nie przejmuj, ma być lekka ,zajmować mało miejsca i w miare wygodna ,choć z tym ciężko.
Ogólnie to jak parasolka ma być wygodna ,heheeee !!!:-D

My też już mamy nowy sprzęt, co prawda już od marca , ale nie było okazji się pochwalić ! Najpierw chcieliśmy taka właśnie laskę , ale zniechęciło mnie to że trzeba się natrudzić ,żeby wjechać na krawężnik! Na razie jestem zadowolona , chociaż i tak wole jeździć spacerówką z głębokiego, bo ona po prostu płynie , a nie jeździ, tylko jej gabaryty są bardzo duże! Oto nasz zakup!
http://www.daista.pl/sprint/sprint_czarny.jpg

maylah bez urazy ale ten ostatni wozek jest troche badziewiast :-)
a co do tych amorkow w spacerowkach to sa-my nawet mamy ale no niestety nie sa one ta dobre jak np.w wozkach wielofunkcyjnyc
h

się nie obrażam, bo ja tylko pytałam o opinie,a tak przeglądałam na allegro sobie, zresztą w tym temacie jestem dośc zielona

Mi sie tez ten Mustang najbardziej podoba,ale narazie sie jeszcze wstrzymam z kupnem, bo w sumie ja bede potrzebowała takiej parasolki ,tylko na wypady do miasta na zakupy.Na podwórku i tak Filip nie siedzi w wózku, na spacery daleko nie jezdzimy, a spacerówke mamy porządną z wozka tylko duzo m-ca w samochodzie zajmuje :-(

Ewcia, dokładnie po to bede potrzebowała spacerówkę, heheheh do marketów :-D:-D:-D

Niutka , fajna spacerówka,a duzo m-ca po złozeniu zajmuje?

reklama
Oj .MADZIU zajmuje .
Podobnie jak wózki wielofunkcyjne.
Taka jest dobra jak nie masz auta i siatki musisz ręcznie targać!

Do góry