reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Moja siostra też ma z tej firmy. Może mniej przybajerzony, bo kosztował 180 zł ale jest na prawdę bardzo przydatny i mi skapnie oczywiście. Po Antonim widzę, że dziecko grzecznie w tym leży i ma frajdę z tych zabaweczek i on ma jeszcze takie wibrację i mu jajka wibrują jak się włączy.

Właśnie moja siostra ma ten pierwszy co Izabella załączyła link. Leżaczek-bujaczek super sprawa naprawdę polecam.

Co do laktatorów to juz pisałam - mi mąz kupował w drugi dzien po powrocie ze szpitala bo nie mogłam sobie dać rady z nawałem pokarmu a tak odciągnęłam , zamroziłam i było na pozniej :) .Miałam Avent Issis i mam go do dzis wiec pewnie wykorzystam i tym razem.
Jesl chodzi o pieluchy o własciwie używałam Pampersów. Przez jakiś czas mała miała tez huggisy ale nie odpowiadały nam - jakos dziwnie sie układały i zazwyczaj cos przeciekało. Jak juz Joda była starsza to zaryzykowałam i kupiłam u pana na ryneczku taki podróbki Pampersów - tylko produkowane w Danii. Były to takie no-namy i tez sie sprawdzały - ani odpażeń ani zadnych podrażnień. Gosciu który je sprzedwał zachwalał ze róznia sie tym od Pamapersów ze papier do ich wykonania nie jest wybielany chlorem tylko jakos inaczej i dlatego sa delikatniejsze a cenowo wychodziło o połowe taniej. Mysle ze teraz tez spróbuję jak juz wróce do pracy po miacierzyńskim - bo ten ryneczek to koło mojej firmy :)
Co prawda przywozenie tego tramwajem nie było proste ale mysle ze jakoś dam radę - sa sprzedawane w wielkich paczkach bo nie sa tak sprasowane jak pampry.

Leżaczka nie miałam wiec sie nie wypowiadam.

A któraś pisała o wkładkach laktacyjnych wielorazowych - duzo lepsze i wygodniejsze sa jednorazówki bo te wielorazowe po kilku praniach zrobiły sie strasznie niewygodne (a miałam Aventu wiec to nie byle co)
pozdrawiam

reklama
Iwon ja też się zakochałam w tej pościeli ale na razie i tak jej nie kupię, bo dla maluszka upatrzyłam sobie z ochraniaczem na łóżeczko bo takowe będę mieć. Nie podobają mi się kojce. A pościel boska i cena przystępna.

Do góry