reklama
Beatko- śliczne ciuszki
Dziewczyny czy orientujecie się w temacie takich fotelików, które są właściwie fotelem pasażera, ale po odpowiednim złożeniu przekształcają się w fotelik dla dziecka od 9 kg. Chodzi mi o to czy takie są bezpieczne, bo nie wiem czy mogę Małą wozic w takim czymś, zaznaczam że ma ponad 9 kg. Zdjęcie skopioałam z netu, ale mam identyczny. Jakby któraś wiedziała coś na ten temat to proszę o info
Dziewczyny czy orientujecie się w temacie takich fotelików, które są właściwie fotelem pasażera, ale po odpowiednim złożeniu przekształcają się w fotelik dla dziecka od 9 kg. Chodzi mi o to czy takie są bezpieczne, bo nie wiem czy mogę Małą wozic w takim czymś, zaznaczam że ma ponad 9 kg. Zdjęcie skopioałam z netu, ale mam identyczny. Jakby któraś wiedziała coś na ten temat to proszę o info
Załączniki
justysia85
Fanka BB :)
KAMILO mi też sie wydaje tak jak EWIE!
TO już bardziej dla dwulatka było by dobre!:-)
TO już bardziej dla dwulatka było by dobre!:-)
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Beatko- śliczne ciuszki
Jezeli one sa od 9kg to ja bym wozila w takim. One sa dobrze dopasowane do danego modelu samochodu, bo sa na stale. Dopasowanie fotelika do siedziska to tez wazna sprawa, wiec jak jzu jest zamontowany fabrycznie to bym wozila. Moze w jakis artykulach znajdzies zinfo na ten temat.A moze spytaj sie w serwisie samochodowym??
Dzięki dziewczyny, nie ukrywam, że Mała jezdziła już w tym i przynajmniej mi nie płacze bo widzi dużo więcej. Poza tym w przenośnym foteliku dziecko woziłam tyłem do kierunku jazdy, gdyby to miało byc bezpieczniejsze to jest nawet możliwośc przestawienia fotela tyłem. Poza tym z tyłu są 3 poduszki powietrzne. Poszukam coś jeszcze na na ten temat.
Ostatnia edycja:
dziuuula
Fanka BB :)
reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Aga fajny ten chodzik.
Mi mama wczoraj kupiła tzn Julce nie mi takie coś do nauki chodzenia SPACEROWE SZELKI DO NAUKI CHODZENIA bezpieczne (948224539) - Aukcje internetowe Allegro Jula się cieszy bo ma obie łapki wolne a ja nie muszę schylona z nią chodzić.
no i nie wiem czy wiecie, w ROSSMANNIE jest promocja na deserki BOBOVITY 2+1 czyli kupujesz 3 szt (2,19) a płacisz za 2 szt. Ja kupiłam 6 a zapłaciłam 8zł. I sa fajne smaki.
Mi mama wczoraj kupiła tzn Julce nie mi takie coś do nauki chodzenia SPACEROWE SZELKI DO NAUKI CHODZENIA bezpieczne (948224539) - Aukcje internetowe Allegro Jula się cieszy bo ma obie łapki wolne a ja nie muszę schylona z nią chodzić.
no i nie wiem czy wiecie, w ROSSMANNIE jest promocja na deserki BOBOVITY 2+1 czyli kupujesz 3 szt (2,19) a płacisz za 2 szt. Ja kupiłam 6 a zapłaciłam 8zł. I sa fajne smaki.
Podziel się: