reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
My od końca listopada używamy takiego Romer Roemer KING PLUS kol.2010 GRATISY Warszawa (921471528) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, bo często jeździmy w długie trasy, a on ma regulację oparcia do pozycji półleżącej. Młody mi się nie buntuje, jeździ spokojnie, wytrzymuje trasy 7-godzinne:)

my mamy romera do tej pory (montowany tyłem) i w sumie też się nad tą firmą zastanawiałam, tylko troszeczkę cena mnie przeraża, ten który pokazałaś kosztuje prawie 900 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiem, ze na tym nie mogę oszczędzać, ale myślałam, że trochę mniej mnie to będzie kosztowało

Ania ale jak podzielisz to na 3 lata przez które pewnie będziesz go używać to myślę że warto. Zresztą on ma całkiem dobre oceny w crash testach.

My od końca listopada używamy takiego Romer Roemer KING PLUS kol.2010 GRATISY Warszawa (921471528) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, bo często jeździmy w długie trasy, a on ma regulację oparcia do pozycji półleżącej. Młody mi się nie buntuje, jeździ spokojnie, wytrzymuje trasy 7-godzinne:)

Ten tez ciekawie prezentuje sie..
p.s. moja przespala trase prawie 17h w foteliku... za to ostatnio 10h trase nie chciala za bardzo spac tylko bawic sie :-D:-D

stopi ten fotelik jest dosyć wysoki, więc moje dziecię wygląda przez okienko, ma zabawki zawieszone na uchwycie nad szybą i się bawi, a jak uśnie to główka nie lata mu na boki, tylko przytulony jest do zagłówka. A i co dla mnie bardzo ważne-tapicerka-Kuba się nie poci w foteliku.

IZUŚ dzięki!!
Ale któreś ponoć maja ceratke,bo sa niebieskie i pomaranczowe chyba tak??
Które kupujesz i jak sie spisują nie przemakają??

Justysiu nie wiem czy nie pomyliło ci się z pampkami z kauflandu, bo są na pewno Wickes - zielone - podobno mają ceratkę, nie wiem bo osobiście nie korzystałam, i drugie to Wickes Comfort - niebieskie - te ceratki na pewno nie mają bo te już kupowałam,

no chyba że przy tych babydream też jest taki podział - bo ja osobiście nie korzystałam

reklama
Do góry