reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
My od końca listopada używamy takiego Romer Roemer KING PLUS kol.2010 GRATISY Warszawa (921471528) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, bo często jeździmy w długie trasy, a on ma regulację oparcia do pozycji półleżącej. Młody mi się nie buntuje, jeździ spokojnie, wytrzymuje trasy 7-godzinne:)

my mamy romera do tej pory (montowany tyłem) i w sumie też się nad tą firmą zastanawiałam, tylko troszeczkę cena mnie przeraża, ten który pokazałaś kosztuje prawie 900 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiem, ze na tym nie mogę oszczędzać, ale myślałam, że trochę mniej mnie to będzie kosztowało

Ania ale jak podzielisz to na 3 lata przez które pewnie będziesz go używać to myślę że warto. Zresztą on ma całkiem dobre oceny w crash testach.

My od końca listopada używamy takiego Romer Roemer KING PLUS kol.2010 GRATISY Warszawa (921471528) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, bo często jeździmy w długie trasy, a on ma regulację oparcia do pozycji półleżącej. Młody mi się nie buntuje, jeździ spokojnie, wytrzymuje trasy 7-godzinne:)

Ten tez ciekawie prezentuje sie..
p.s. moja przespala trase prawie 17h w foteliku... za to ostatnio 10h trase nie chciala za bardzo spac tylko bawic sie :-D:-D

stopi ten fotelik jest dosyć wysoki, więc moje dziecię wygląda przez okienko, ma zabawki zawieszone na uchwycie nad szybą i się bawi, a jak uśnie to główka nie lata mu na boki, tylko przytulony jest do zagłówka. A i co dla mnie bardzo ważne-tapicerka-Kuba się nie poci w foteliku.

IZUŚ dzięki!!
Ale któreś ponoć maja ceratke,bo sa niebieskie i pomaranczowe chyba tak??
Które kupujesz i jak sie spisują nie przemakają??

Justysiu nie wiem czy nie pomyliło ci się z pampkami z kauflandu, bo są na pewno Wickes - zielone - podobno mają ceratkę, nie wiem bo osobiście nie korzystałam, i drugie to Wickes Comfort - niebieskie - te ceratki na pewno nie mają bo te już kupowałam,

no chyba że przy tych babydream też jest taki podział - bo ja osobiście nie korzystałam

reklama
Do góry