reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

dzieki dziewczyny za rady:-) napewno kupie w ten weekend, elastyczna, nie jest taka droga. zalezy mi na tej chuscie bo niedlugo przeprowadzamy sie nad same morze i na plaze bede miala 1 minute wiec przyda mi sie chusta bo po piasku z wozkiem to niezabardzo:eek: mam nadzieje ze szybko naucze sie ja wiazac.

reklama
Beata tego moglas nie pisac bo cie pogryze z zazdrosci :-D Dwa lata mieszkalam nad morzem w holandii a teraz mi tego strasznie brakuje :zawstydzona/y: Wlasnie dzisiaj myslalam jakby to bylo fajnie brzegiem morza pospacerowac z dzidziusiem ehhh...
A z tym gryzieniem to tylko zartowalam, ale zazdroszcze bardzo ;-):-)

Ja rowniez dziekuje za wszystkie rady i mozecie jeszcze pisac bo z kazdym postem jestem bardziej uswiadomiona i zmienia sie moj punkt widzenia :-D Ja raczej zdecyduje sie na tkana i chyba krotsza ( bo od pasa w gore to mam rozmiar 36-38 gorzej w dol :-):zawstydzona/y:) moj malzonek wysoki ale chudy wiec mysle ze 4,6m wystarczy w zupelnosci. Bo krotszych to chyba sie tez nie oplaca?

Annie krótszej raczej nie kupuj, bo maluch przeciez rosnie i czasem trzeba grubiej go ubrac.

Beatko z zawiazaniem elastycznej chusty nie ma problemu- szybciutko załapiesz:tak:

Annie nie gryz:-D ja mieszkam nad morzem od 4 lat ale od roku na koncu miasta gdzie do plazy mam okolo godz autobusem wiec mi sie nie chce, zostaje nam ogordek no ale w marcu juz bedziemy mieszkac przy plazy wiec super, tez sie nie moge doczekac:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D
spokojnie dziewczyny:-p
jest jedne minus tego ze sie mieszka tak blisko plazy - skrzeczace mewy ( a tu sa olbrzymie) i osrane okna:-D ale to jakos przezyje
jakby co to zapraszam do siebie na wakacje:tak:

Adddaaa mnie sie ta chusta bardzo podoba:tak:. Mysle, ze ta kobietka miała bardzo dobry pomysł, szyjac chustyi sprzedajac je taniej. Te firmowe sa stanowczo za drogie (np. chusta nati tkana kosztuje ponad 200zł). Mysle, ze len 100% jest bardzo dobrym materiałem na chuste. Firmowe chusty tez bywaja z lnu, wiec mysle, ze naprawde bedzie dobra. Moze tez sie na nia skusze blizej lata:tak:

reklama
Do góry