reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
hej dziś odebrałam zdjęcia z rossmanna i w kopercie była ulotka. Za 19,90 można kupić u nich a raczej zamówic kulę śniegową ze zdjeciem. Ja się skuszę , zawsze chciałam mieć kulę śniegową ale z moim maluszkiem to JUŻ MUSZĘ MIEĆ !!! :-D:-D:-D

Fajny pomysł również na prezent dla dziadków, chyba zamówię taką moim rodzicom :tak: A cena całkiem przyzwoita :tak: beata26 dzięki za podpowiedz, mam taką kulę, ale narazie bez zdjęcia, kupiłam za 4 zł w lumpie, nowa jest, ta najwyżej będzie dla nas.

Poszukuję sukienkę dla Śnieżynki, jakby któraś gdzieś znalazła to ja chętnie popatrze :tak:

Bylam wczoraj w poszukiwaniu wymarzonej jasno-niebieskiej kamizelki w romby i bialej koszuli dla Igora.

Do domu wrocilam z jasno-niebieskim sweterkiem i bialymi bodami z kolnierzykiem.

aaa i jeszcze buciki kupilam. Przeznoczne dla dziewczynek, bo biale futerkowe jakby kozaczki z czerwona kokardka, ale ją odczepie i bedzie cudnie :-D
I to wszystko w H&M.

I co zauwazylam... 3/4 sklepu przeznaczone jest dla dziewczynek. I te ciuszki sa duzo ladniejsze. Kolory zywe, ladne... a dla chlopakow.... ponure i maly wybor.
Np. w [bodajze] SMYKu byla sliczna jasno-rozowa kurteczka, ale juz takiej jasno-niebieskiej nie bylo :-(A taka wlasnie nam sie marzy... coz :cool:

albo faktycznie tak jest...albo mam straaszne wymagania :eek:

ale nic... i tak jestem zadowolona. :-):tak:

Justysia to dobrze... juz myslalam, ze ze mna cos nie tak jest :szok::-D

Maylah ja tez [jesli sie zdecyduje] druga corke chce miec. A poki co.. dla synka bede musiala dluuuugo i wnikliwie szukac czegokolwiek, co ucieszylo by me oko :rofl2:

reklama
Do góry