reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Tak, ten karaibski, turkusowy. jest kilka na necie, w jednym miejscu gondola, w innym spacerowka. W sklepie obok mnie maja super ceny (2500 z maxi cosi), a tylko ten nowy wzornik. Wrrr a myslalam, ze tylko tam podjedziemy i raz dwa kupie, a tu klops.

reklama
Ja Wam polecę cos bez czago ja nie potrafiłam sie obejść po ciązy. Problem przesuszonych brodawek jest niby błachy ale powoduje duzy dyskomfort. Tylko smarowanie tym żelem przynosiło ulgę, inaczej bym chyba nie dała rady karmić w ogóle. 5055131100100.jpg
GREEN BABY 70g Organiczny balsam na brodawki piersi, Uroda w bdsklep.pl

Załączniki

• 5055131100100.jpg
    5055131100100.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 19
dziewczyny nie mogę uwierzyć na allegro znalazłam ten wózek 4ruuner 3w1 w super stanie i ten kolor która ja chcę (fiolet) i to w moim mieście !!! cena 800zł do negocjacji więc liczę za 700 / 750 pójdzie jestem taka podjarana że szok :szok: dzwoniłam ale na razie nikt nie odbiera spróbuje puzniej dodane dopiero dzisiaj jej taki traf tylko na razie nie mam kasy :-( ale może babka się zgodzi na zaliczkę i przechowa go po 1 jak będziemy po wypłacie no nie wierze że taki traf :szok:

teri zrób tak jak my, daj zaliczkę i na pewno poczekają :-)
Jakiś wysyp okazyjnie zakupionych wózków ostatnio :-D my się na 1200zł umówiliśmy a wózek jeszcze do końca roku na gwarancji.

taaaak umkneło mi chyba :dry:a powiedz kochana według ciebie jest ciężki czy lekki dam rade na 2 piętro go wnosić ???

No mam nadzieję, że damy radę, bo ja na 3 piętro wnoszę:-) Sąsiadka też (i jaka chuda jest:-p) a babka od której kupowałam mówiła, że bez problemu całą gondolę brała z dzieckiem, jak po starsze do przedszkola szła.

Ja też upolowałam mój zielony 18km od domu, w super stanie i cena jak Twoja. Trzymam kciuki, żebyś dogadała się ze sprzedającym :-) &&&&&

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY WÓZEK JEST MÓJ !!!!!!!!!!!!!

okazało sie że babka mieszka nie tylko w moim mieście ale tez na tym samym osiedlu kilka bloków dalej !!!!!!!!!!!!!!
wózek jest jak nowy !!! kupiła go w lutym 2012 dziecko ma 14 miesięcy więc używany przez rok czasu teraz kupuje już parasolkę mieszka tez na 2 pietrze i spokojnie dawała rade z tym wózkiem ja też mam zamiar używać go przez jakiś rok a potem też pewnie parasolka a za rok go sprzedam za podobna kasę więc dużo nie stracę na nim

daliśmy zaliczkę i sie zgodzili nam potrzymać ten tydzień a może będę miała go juz jutro bo mąż zapyta szefa czy da mu zaliczkę jak nie to po świętach bedziemy mieć juz brykę Dari w domu :-D
dziewczyny jak wyszłam to az odetchnęłam z ulgą że mamy juz wózek dopiero Wam marudziłam że nic nie mam a tu proszę jednak warto czasem poczekać na okazję

a tu daje Wam linka to już jest BRYKA DARI :-D ugadaliśmy sie na 750 zł

Śliczny wózek 4runner 3w1!!! (3117636050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
TERI - śliczny wózeczek :) i akcja taka jak u nas wczoraj :-).

Faktycznie mamy na forum niezły boom wózkowy :)

Liczę, że w poniedziałek wózek do mnie dotrze :tak:

Do góry