reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
dzięki mikoto to czekam na info :tak: a pościeli też szukam takiej stonowanej te są śliczne ale ceny :szok:

anielek słodki ale nie będzie za ''gorący '' jak na lato ? ja jednak kupie coś cieńszego tam pisze że utrzymuje dłużej ciepło chyba na lato sie nie sprawdzi

Ostatnia edycja:
No właśnie... Kurde, ale becik chcę, bo to się na początku dobrze dziecko trzyma. A cholera wie jakie lato będzie? Takie jak wiosna- to ja dziękuję... ;-)Ale ten pierwszy chyba za gruby jest. wstawiłam jeszcze jeden. Chyba cieńszy. Kurczę- nie ma jak to w sklepie- pomacasz, a tu...

Ja kupiłam dziewczynom taką pościel: Zosi fioletową, Marysi niebieską, Helence różową:tak::-D

POŚCIEL DZIECIĘCA 135x100 2 ELEMENTOWA BAWEŁNA (3109794741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do tego dla Helenki ochraniaczyk blado zółty( na pościeli jest pasek identycznego koloru) i takiez prześcieradełko z falbanką.
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA Z FALBANKĄ 30x360 BAWEŁNA (3109796465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

teri114 ja mam taki wózek, prezentuje się świetnie. Sąsiadka ma i jest mega zadowolona - córeczka w lutym skończyła roczek. Kupiłam używkę za 750zł w idealnym stanie - wklejałam link jakiś czas temu :-)

taaaak umkneło mi chyba :dry:a powiedz kochana według ciebie jest ciężki czy lekki dam rade na 2 piętro go wnosić ???

TERI - pisałam już jakiś czas temu, że oglądałam ten wózeczek w sklepie. Jest rewelacyjny. Pani w sklepie nam go naprawdę gorąco polecała i zachwalała. Podobno te wózeczki są najmniej awaryjnymi wózkami na rynku - opieram się na jej zdaniu :-). Zdziwiło mnie to, bo oglądałam wózki po 4 tys. a ona zachwalała akurat ten, więc z perspektywy sprzedawcy albo była tak uczciwa albo nie wiem co ;-).
Wózek jest lekki, fajne ma duże pompowane koła i jest bogato wyposażony w standardzie (torba, moskitiera, folie, ochraniacze), podobno nie do zdarcia, ale nie czytałam opinii użytkowników.
Gdybym się nie zakochała tak w Mutsy to też rozważałabym ten wózek.:tak:

KINGUSIA - piękny ten Twój X-lander!!! Super!

ANISIAJ - chyba większość tych wózków ma takie kolory z du... Mutsy ma fajny ten błękit i biały. Jeszcze ten soczysty zielony mi się podobał, ale faktycznie jak dla mnie nie ma za dużego wyboru. 4rider ma i tak większy wybór niż np. Evo. Trafił mi się 'coffee' i w sumie dobrze, bo fajny i nie mam już dylematu.
Bardzo fajne kolory ma X-lander, takie wesołe i soczyste i ten ROAN co TERI wklejała. Na żywo prezentują się super. Mutsy stonowany jest bardzo, dlatego stawiałam na biel, a mam coffee ;-).
Ale z drugiej strony Mutsy ma to fajne rozwiązanie, że każdy element wózka możesz kupić w innym kolorze. Planowałam właśnie białą gondolę i resztę elementów coffee.

Natis, niestety 4rider nie ma juz tych soczystych. Facet od dystrybutora mi odpisal, ze wycofuja serie team, czyli te soczyste, a pojedynczych sztuk moge szukac gdzies na necie :( w tym roku maja je wycofac w ogole i nawet na stronie mutsy sa juz tylko te kolory z linii 2013.

reklama
ANISIAJ - ja jeszcze oglądałam tą serię TEAM w sklepie. Była dostępna, nie mieli z kolei nowego wzornika kolorów z 2013, dlatego nie było tej mojej bieli. Pewnie znajdziesz jeszcze w sklepach poprzednią linię. A miałaś upatrzony jakiś konkretny kolor?

Do góry