reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych wózków! Ja tez chce!!! W tym tygodniu przejade sie do swiat dziecka i popatrze sobie, może wtedy ostatecznie coś zdecyduje, ale tez najchętniej kupię używany w dobrym stanie.. Z tych co mi sie podobają są dwa identycznie wyglądające modele ale jeden ma wiecej funkcji i jest sporo droższy. Chciałabym je zobaczyć live, żeby wiedzieć czy warto, troskę szkoda kasy na gadżety..

reklama
Robaczku super wózek !!!! podobny do tego chicco co mi się podobał lekka spacerówka udany zakup :tak:

już coraz bliżej więc pewnie coraz więcej bryk będzie się już pojawiać ;-)

Robaczku -bardzo ładny wózek . Naprawdę wygląda jak nowy:tak:. Świetny kolor !!! Gratuluję zakupu .
Mój Jaś odziedziczy wózek po kuzynie . Nie jest taki ładny ale uszanowany i sprawny .

robaczek: fajny wózio. ja też chcę zielony. a czemu ci ludzie sprzedają go po 10mies? W czym będą dziecko wozić? :confused: Ja tam moje wózki do 3lat używałam... Może teraz czasy się zmieniły... nie wiem

robaczek: fajny wózio. ja też chcę zielony. a czemu ci ludzie sprzedają go po 10mies? W czym będą dziecko wozić? :confused: Ja tam moje wózki do 3lat używałam... Może teraz czasy się zmieniły... nie wiem

Sprzedają bo się przeprowadzili w lepsze miejsce, gdzie mają windę i nie muszą tachać po schodach. Ponad to wyjeżdżają często na wieś i chodzą po plaży i potrzebowali wózka na wertepy. Kupili inny a ten sprzedają bo nie mają miejsca go przechować.

No tak... Ja to zawsze wietrzę podstęp...:zawstydzona/y:

haha mam to samo :p znalazłam wózek który kolorystycznie NAWET mi odpowiada ale dziwna sprawa,bo wózek kupiony w 2011 roku z czego czekał na dzidzię jakiś(??) czas a fotelik-nosidełko kupiony dopiero rok temu.No i 1000 pytań
"a dlaczego tyle czasu stał" haha..Głupio mi zapytać ;) różne przecież są sytuacje :zawstydzona/y:

Robaczku
Tobie również się udało,suuuper :) bardzo ładny zestaw!!
Jak tak dalej pójdzie to ja będę Pączka woziła w moim wózeczku zakupowym :-D chociaż mój nieślubny ma już chyba dosyć mojego stękania i zdecydował się na nówkę..wiec jakiś tam cień nadziei jest..

reklama
Ja też wietrzyłam podstęp, wszystko dokładnie pooglądałam, powypytywałam jak detektyw ale na szczęście nic nie halo nie znalazłam. Fakt ten wózek nadaje się tylko na równe chodniki, do sklepu, deptak. Na długie spacery do lasu, na wieś to absolutnie nie. Ale jeden duży ciężki mam i to jest drugi wózek by gdzieś szybko wyskoczyć, zapakować łatwo do auta, w ostateczności jechać gdzieś autobusem czy pociągiem, wnieść gondolę na piętro do szkoły gdy będę odbierać Sewerka. Super szybko zdejmuje się i zakłada gondolę. Jest super lekka - jak fotelik.

Do góry