reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Natis, świetny wózek. O takim śniłam przy Sewerynie ale nie miałam finansów wówczas by sobie pozwolić Na prawde rewelka !
co do hurtowych zakupów, to polecam jeszcze tego sprzedawcę:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natis, super okazja Ci się trafiła z tym wózkiem
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natis, super okazja Ci się trafiła z tym wózkiem
teri114
dziewczyny a znacie ten wózek miała któraś co myślicie lekki a koła pompowane nawet fajnie wygląda
ULTRALEKKI ROAN 4RUNNER 3w1 + gratisy (3113437413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ULTRALEKKI ROAN 4RUNNER 3w1 + gratisy (3113437413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kingusia91
teri bardzo podobał mi się ten wózek;-), braliśmy go pod uwagę gdybyśmy nie znaleźli takiego x-landera jak chcemy.
Pokaże Wam już prawie nasz wózek :-)
OKAZJA! wózek 3w1 X-lander XQ + fotelik maxi cosi (3110539301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pokaże Wam już prawie nasz wózek :-)
OKAZJA! wózek 3w1 X-lander XQ + fotelik maxi cosi (3110539301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kingusia, śliczny wózeczek!! Teri, ten też fajny, ale ja osobiście ich nie znam. Ja wciąż poluję na moją Emmę na allegro, raz ktoś chciał sprzedać taki kolor i model jak chciałam ale nie na takim podwoziu jak chciałam (są 4 do wyboru).. Jak do końca kwietnia nic się nie pokaże to albo zdecyduję się na inny kolor albo będę się musiałam szarpnąć na nowy.. uff
Sara, Natis, powiedzcie mi proszę jedną rzecz, bo mam wrażenie, że oszalałam. Jakiś czas temu rozmawiałyśmy o mutsy 4rider, jak maniaczki uparłyśmy się na ten model Wchodzę dzisiaj na stronę producenta i do kilku sklepów online, a tam jest tylko 6 kolorów, takich ponurych. Czy ja zwariowałam, czy naprawdę było ich znacznie więcej i do tego żywe, radosne?
reklama
Natis, Kingusia- ale trafiłyście okazje! Naprawdę! Super wózki!
Teri ostatnio w CK były targi z akcesoriami dziecięcymi - oczywiście przegapiliśmy Z tego co wiem są chyba 3 - 4 hurtownie: Maja, Ares, Lego i jakaś na ul. Prostej - ale w żadnej jeszcze nie byłam. Jak tylko ogarne temat, to dam Ci znać Ja poszukuję stonowanych pościeli, coś w tym klimacie:
Pościele | Komplety pościeli do łóżeczka | łóżeczka, meble, pościel dla dzieci, dziecięca - Sprawdź ofertę | Muzpony.pl
POŚCIEL KOMPLET Z OCHRANIACZEM -3cz - 120x90 cm (3077504716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tutaj pościel beżowa w krateczkę
pink or blue | Pościel | Akcesoria do łóżeczka | Pokój dziecięcy | pink or blue | Strona4= a tu wejście na własna odpowiedzialność- ja wsiąkłam całkowicie
Teri ostatnio w CK były targi z akcesoriami dziecięcymi - oczywiście przegapiliśmy Z tego co wiem są chyba 3 - 4 hurtownie: Maja, Ares, Lego i jakaś na ul. Prostej - ale w żadnej jeszcze nie byłam. Jak tylko ogarne temat, to dam Ci znać Ja poszukuję stonowanych pościeli, coś w tym klimacie:
Pościele | Komplety pościeli do łóżeczka | łóżeczka, meble, pościel dla dzieci, dziecięca - Sprawdź ofertę | Muzpony.pl
POŚCIEL KOMPLET Z OCHRANIACZEM -3cz - 120x90 cm (3077504716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tutaj pościel beżowa w krateczkę
pink or blue | Pościel | Akcesoria do łóżeczka | Pokój dziecięcy | pink or blue | Strona4= a tu wejście na własna odpowiedzialność- ja wsiąkłam całkowicie
Podziel się: