reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Kingusia,Natis,Teri aaaaale super fajnie z tymi wózkami :blink:
Ja już się cieszyłam,że znalazłam używkę "moich marzeń" ale... w jedną stronę mam 300 km, z dojazdem wyjdzie mnie jakieś 1100 zł a za nówkę bez fotelika jest max 1500zł.chyba że kurier..Ale chciałam go obejrzeć bo gdzieniegdzie ma jakieś rysy. do tego wózek okazało się z 2010roku i dupa..Ani gwarancji ani nic..A jakąs tam awarię zaliczył. także daruję go sobie.. :-(
Ale super,że Wam się udało :tak:

reklama
Teri wózek pierwsza klasa, gratuluję udanego zakupu:)
Leir niestety nie pomogę bo też jestem zielona w tym temacie:)

Kurde też chyba muszę zacząć się rozglądać... ale i tak planuję zakup na początku maja dopiero:p

Jakie fajne wózeczki Wam się udało upolować:-)

Mam głupie pytanie ;-)Jak sprawdzacie wagę wózka? Już nieraz czytałam tu, że ten wózek jest lekki, a inny strasznie ciężki i tak się zastanawiam, czy Wy próbujecie je podnosić, czy jak? A może wierzycie na słowo sprzedawcy/mężowi? :sorry2:

Szczerze powiedziawszy obawiałabym się teraz szarpać z wózkami, żeby mieć jakieś porównanie, a z drugiej strony nie wiem czy odczucia męża/kogoś innego będą dla mnie miarodajne, bo dla niego jakiś wózek może się wydawać lekki, a ja potem mogę mieć problem z jego wnoszeniem :dry:

więc jak Wy to sprawdzacie? :-)

Teri, super wózeczek!! :) udany zakup :)

Ja zaproponowała jednemu gościowi z Allegro niższą cenę za wózeczek, który mi się podoba ale stwierdził, że za mało. Za tyle co chce sprzedać nie sprzeda więc czekam może zmięknie :)

Wagę wózka sprawdzam zawsze w opisie producenta :tak: Ok. 10kg to lekki wózek a powyżej 15kg jest ciężki dla mnie przynajmniej takie są granice ;-)

reklama
Teri, ale fajnie udało Ci się z tym wózkiem :)
Mnie podobnie.

Wypatrywałam używanego ale w kolorze co mi się podoba, w dobrym stanie i full wypas to nie było. A teraz w Gdańsku znalazłam. Cały komplet, fotelik z bazą isofix, parasol, torba, torba do pakowania wózka do samolotu ! 1150 zł :) i w kolorze zielonym. Wózek używany niespełna 10 miesięcy :)
Sprzedam wózek peg perego pliko p3 completo 4w1 - Ogłoszenia
Też zaliczkowałam i mam nadzieję, że odbiorę go jeszcze przed świętami :)
Uff, jeden duży zakup z głowy. Jestem ciut lżejsza

Do góry