reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Kingusia,Natis,Teri aaaaale super fajnie z tymi wózkami :blink:
Ja już się cieszyłam,że znalazłam używkę "moich marzeń" ale... w jedną stronę mam 300 km, z dojazdem wyjdzie mnie jakieś 1100 zł a za nówkę bez fotelika jest max 1500zł.chyba że kurier..Ale chciałam go obejrzeć bo gdzieniegdzie ma jakieś rysy. do tego wózek okazało się z 2010roku i dupa..Ani gwarancji ani nic..A jakąs tam awarię zaliczył. także daruję go sobie.. :-(
Ale super,że Wam się udało :tak:

reklama
Teri wózek pierwsza klasa, gratuluję udanego zakupu:)
Leir niestety nie pomogę bo też jestem zielona w tym temacie:)

Kurde też chyba muszę zacząć się rozglądać... ale i tak planuję zakup na początku maja dopiero:p

Jakie fajne wózeczki Wam się udało upolować:-)

Mam głupie pytanie ;-)Jak sprawdzacie wagę wózka? Już nieraz czytałam tu, że ten wózek jest lekki, a inny strasznie ciężki i tak się zastanawiam, czy Wy próbujecie je podnosić, czy jak? A może wierzycie na słowo sprzedawcy/mężowi? :sorry2:

Szczerze powiedziawszy obawiałabym się teraz szarpać z wózkami, żeby mieć jakieś porównanie, a z drugiej strony nie wiem czy odczucia męża/kogoś innego będą dla mnie miarodajne, bo dla niego jakiś wózek może się wydawać lekki, a ja potem mogę mieć problem z jego wnoszeniem :dry:

więc jak Wy to sprawdzacie? :-)

Teri, super wózeczek!! :) udany zakup :)

Ja zaproponowała jednemu gościowi z Allegro niższą cenę za wózeczek, który mi się podoba ale stwierdził, że za mało. Za tyle co chce sprzedać nie sprzeda więc czekam może zmięknie :)

Wagę wózka sprawdzam zawsze w opisie producenta :tak: Ok. 10kg to lekki wózek a powyżej 15kg jest ciężki dla mnie przynajmniej takie są granice ;-)

reklama
Teri, ale fajnie udało Ci się z tym wózkiem :)
Mnie podobnie.

Wypatrywałam używanego ale w kolorze co mi się podoba, w dobrym stanie i full wypas to nie było. A teraz w Gdańsku znalazłam. Cały komplet, fotelik z bazą isofix, parasol, torba, torba do pakowania wózka do samolotu ! 1150 zł :) i w kolorze zielonym. Wózek używany niespełna 10 miesięcy :)
Sprzedam wózek peg perego pliko p3 completo 4w1 - Ogłoszenia
Też zaliczkowałam i mam nadzieję, że odbiorę go jeszcze przed świętami :)
Uff, jeden duży zakup z głowy. Jestem ciut lżejsza

Do góry