dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja nowego wózka niestety nie kupię- będzie się trzeba męczyc z moim beznadziejnym:-(.
Ale tez uważam , że nie ma co przesadzać. Myślę, że można kupić naprawde fajny wózek nie wydając przy tym majątku.
Wózki 3w1 to fajne rozwiązanie. Warto chyba jednak zwrócić uwagę na fotelik samochodowy. Niby dziecko jeździ w nim tyłem do kierunku jazdy, więc juz z samego tego faktu jest bezpiecznie, ale jednak w crash -testach róznią sie te foteliczki od siebie.
Napisałam co moim zdaniem powinien posiadac dobry wielofunkcyjny wózek.
- duże pompowane koła
- skrętne koła z przodu (360st)
- wysokie oparcie spacerówki (około 50cm wystarczy ) - w moim wózku ma 57cm
- długi podnóżek
- przekładana rączka lub siedzisko
- regulowana długość rączki
- oparcie rozkłądane do pozycji leżącej
- oparcie w pozycji siedzacej powinno składac się do 90 lub prawie 90stopni
- szerokie siedzisko (minimum 30cm)
- duży bagażnik
- możliwie jak najmniejsza waga (pzy pompowanych kołach cudów nie nalezy sie spodziewć, ale warto porównac wózki pod tym względem).
- głęboka budka (daszek) w gondoli i spacerówce
Pozostałe mamuski- poprawcie mnie, albo uzupełnijcie jak o czymś zapomniałam. Moze pomożemy w ten sposób niewtajemniczonym.
Jak ja kupowałam swój wózek to byłam całkowicie zielona w temacie i sa tego efekty
Ale tez uważam , że nie ma co przesadzać. Myślę, że można kupić naprawde fajny wózek nie wydając przy tym majątku.
Wózki 3w1 to fajne rozwiązanie. Warto chyba jednak zwrócić uwagę na fotelik samochodowy. Niby dziecko jeździ w nim tyłem do kierunku jazdy, więc juz z samego tego faktu jest bezpiecznie, ale jednak w crash -testach róznią sie te foteliczki od siebie.
Napisałam co moim zdaniem powinien posiadac dobry wielofunkcyjny wózek.
- duże pompowane koła
- skrętne koła z przodu (360st)
- wysokie oparcie spacerówki (około 50cm wystarczy ) - w moim wózku ma 57cm
- długi podnóżek
- przekładana rączka lub siedzisko
- regulowana długość rączki
- oparcie rozkłądane do pozycji leżącej
- oparcie w pozycji siedzacej powinno składac się do 90 lub prawie 90stopni
- szerokie siedzisko (minimum 30cm)
- duży bagażnik
- możliwie jak najmniejsza waga (pzy pompowanych kołach cudów nie nalezy sie spodziewć, ale warto porównac wózki pod tym względem).
- głęboka budka (daszek) w gondoli i spacerówce
Pozostałe mamuski- poprawcie mnie, albo uzupełnijcie jak o czymś zapomniałam. Moze pomożemy w ten sposób niewtajemniczonym.
Jak ja kupowałam swój wózek to byłam całkowicie zielona w temacie i sa tego efekty