reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Wlasnie to jest dla mnie dylemat, z Michasiem pamietam w gondoli przejezdzilam zime ale on sie urodzil 16 wrzesnia. Pamietam ze jak mial pol roku to mial faze wszedzie siedziec i za nic sie nie chcial w gondoli polozyc i przelozylam go do spacerowki wtedy. Poza tym duzy sie urodzil 58 cm i 4300 i szybko rosl i przed pol roczkiem to juz mi sie do gondoli nie miescil....

reklama
Każdy robi jak jemu wygodnie...MUSTY ma regulowana do wieku spacerówkę i fajny fotelik. DO tego spacerówka składa się łatwo a budka nie hałasuje :eek: Kto wprowadza wózek przodem na schody :eek: nie wiem czy jakiś wózek temu podoła:confused: ale już przestaję o nim pisać bo wychodzę na fanatyczkę :-p

sara, możemy razem o nim pisac ;)

dziewczyny, przeszukuję sklepy net, pierwsza tura:

Wyprzedaże dla dzieci, sklepy internetowe, dla tych, co mają bóle wszelakie :

ciąg dalszy nastąpi :)

Anisiaj. tak wkleiłaś tą Zarę..Ja już tam szukam,patrzę i....kwiczę
6398555811_2_3_3.jpg
ta kurteczka jest urocza.. Pączek..wyskakuj z brzucha bo matka musi Ci kurtkę kupić :-D A dodatkowo w tych spodenkach się zakochałam.. O matko :szok: Dobrze,że mój mężczyzna nie słyszy tych zachwytów bo by pomyślał,że już mi niepotrzebny :D

Fajne te wózki Roan - na ich stronie jest kilka modeli, dla mnie fajne :-) No i ten merc mi się podoba :-)
Wezmę pod uwagę te wszystkie wymiary gondoli, spacerówki, szerokość z kołami (moja wytyczna),kąty nachylenia i inne cuda i może w końcu coś wybiorę.

Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że listę wyprawkową robić czas zacząć. Złapałam się na tym, że nie mam dla siebie absolutnie nic, nawet koszuli, nie mówiąc o rozpinanej, nawet szlafroka, no nic! Jestem, że tak powiem goła i wesoła, chociaż i z tą wesołością bym nie przesadzała...
Nie bardzo też wiem co mi będzie potrzebne, widziałam jedynie na str. szpitala co ma mieć mamuśka, a co dzidzia. No ale przecież to dopiero kropla w morzu... :-(

Ja Wam powiem, że wybór wózka uświadomił mi ile czasu zajmuje mi podjęcie decyzji...wózki oglądałam ponad tydzień, teraz od wczoraj łóżeczka, jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobię ;)

naya - a te spodenki z kokardką za 20 zł widziałaś?:)

Dziewczyny ja mam pytanie: Czy będziecie kupować laktator???

Ja miałam Avent Isis ręczny i powiem, że był beznadziejny ale jak trzeba było to spisywał się na medal ;-) Teraz zastanawiam się nad elektrycznym ale ceny tych lepsiejszych typu Medela kosmos :szok: Znalazłam też tańsze ale nie wiem czy dobre :eek:
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SNOW BEAR ORYGINALNY OKAZJA (2928399715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SISIBABYCARE SENSUAL PROMOCJA (2909260258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOŚĆ na 2013 - Laktator elektryczny HappyFamily (2949002454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
naya - a te spodenki z kokardką za 20 zł widziałaś?:)
te szare bawełniane? Taaak,słodkie są :blink:

Co do laktatora to się zastanawiam i to ostro...Kupić pewnie kupię.Podczytuję na różnych stronach i niby lepszy elektryczny...Ale tutaj zdaję się zdecydowanie na zdanie mamuś które już przerabiały ten temat.

tak, te szare ;)

Isis mi laktator wciska bratowa męża, ale nie wiem czy warto brac używany? doświadczone mamy, co myślicie? kompletnie się nie zna, nie wiem jak kwestia higieny itp

reklama
Ja będę miała od przyjaciółki Aventa laktator i podgrzewacz do butelek. Do laktatora kupię wymienne końcówki oraz zaworki i myślę, że będzie ok...taką mam nadzieję:p

Do góry