Wlasnie to jest dla mnie dylemat, z Michasiem pamietam w gondoli przejezdzilam zime ale on sie urodzil 16 wrzesnia. Pamietam ze jak mial pol roku to mial faze wszedzie siedziec i za nic sie nie chcial w gondoli polozyc i przelozylam go do spacerowki wtedy. Poza tym duzy sie urodzil 58 cm i 4300 i szybko rosl i przed pol roczkiem to juz mi sie do gondoli nie miescil....
reklama
Każdy robi jak jemu wygodnie...MUSTY ma regulowana do wieku spacerówkę i fajny fotelik. DO tego spacerówka składa się łatwo a budka nie hałasuje Kto wprowadza wózek przodem na schody nie wiem czy jakiś wózek temu podoła ale już przestaję o nim pisać bo wychodzę na fanatyczkę
sara, możemy razem o nim pisac
dziewczyny, przeszukuję sklepy net, pierwsza tura:
Wyprzedaże dla dzieci, sklepy internetowe, dla tych, co mają bóle wszelakie :
ciąg dalszy nastąpi
dziewczyny, przeszukuję sklepy net, pierwsza tura:
Wyprzedaże dla dzieci, sklepy internetowe, dla tych, co mają bóle wszelakie :
- · Zara – ogólnie drogo i słaby asortyment, ale kilka perełek za 19 zł można trafic Collection - Mini (0-9 months) - Kids - ZARA Poland
- · Endo dzisiaj 22.01 mają jednodniowy szał cenowy i ogólnie sporo wyprzedaży, mało rzeczy na 62, ale kilka jest Ubranka dziecięce - Kategorie - Dla Niemowlaka
- · 5-10-15 wyprzedaże, sporo przecenionych bodziaków, większośc bardzo konkretna płciowo, albo kolorem, albo aplikacjami, przesyłka powyżej 100 zł gratis Ubranka dla dzieci - sklep internetowy 5.10.15.
- · Cocodrillo wyprzedaże trwają, niezbyt czytelna strona na zakupy (brak podziału na niemowlaki itp.), brak wyodrębnionych produktów z wyprzedaży, wyprzedaże słabe, np. body z 21 na 19 Sklep internetowy Coccodrillo
ciąg dalszy nastąpi
Nayaa
Fanka BB :)
ariena87
Fajne te wózki Roan - na ich stronie jest kilka modeli, dla mnie fajne :-) No i ten merc mi się podoba :-)
Wezmę pod uwagę te wszystkie wymiary gondoli, spacerówki, szerokość z kołami (moja wytyczna),kąty nachylenia i inne cuda i może w końcu coś wybiorę.
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że listę wyprawkową robić czas zacząć. Złapałam się na tym, że nie mam dla siebie absolutnie nic, nawet koszuli, nie mówiąc o rozpinanej, nawet szlafroka, no nic! Jestem, że tak powiem goła i wesoła, chociaż i z tą wesołością bym nie przesadzała...
Nie bardzo też wiem co mi będzie potrzebne, widziałam jedynie na str. szpitala co ma mieć mamuśka, a co dzidzia. No ale przecież to dopiero kropla w morzu... :-(
Wezmę pod uwagę te wszystkie wymiary gondoli, spacerówki, szerokość z kołami (moja wytyczna),kąty nachylenia i inne cuda i może w końcu coś wybiorę.
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że listę wyprawkową robić czas zacząć. Złapałam się na tym, że nie mam dla siebie absolutnie nic, nawet koszuli, nie mówiąc o rozpinanej, nawet szlafroka, no nic! Jestem, że tak powiem goła i wesoła, chociaż i z tą wesołością bym nie przesadzała...
Nie bardzo też wiem co mi będzie potrzebne, widziałam jedynie na str. szpitala co ma mieć mamuśka, a co dzidzia. No ale przecież to dopiero kropla w morzu... :-(
Ja Wam powiem, że wybór wózka uświadomił mi ile czasu zajmuje mi podjęcie decyzji...wózki oglądałam ponad tydzień, teraz od wczoraj łóżeczka, jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobię
naya - a te spodenki z kokardką za 20 zł widziałaś?
naya - a te spodenki z kokardką za 20 zł widziałaś?
Dziewczyny ja mam pytanie: Czy będziecie kupować laktator???
Ja miałam Avent Isis ręczny i powiem, że był beznadziejny ale jak trzeba było to spisywał się na medal ;-) Teraz zastanawiam się nad elektrycznym ale ceny tych lepsiejszych typu Medela kosmos Znalazłam też tańsze ale nie wiem czy dobre
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SNOW BEAR ORYGINALNY OKAZJA (2928399715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SISIBABYCARE SENSUAL PROMOCJA (2909260258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOŚĆ na 2013 - Laktator elektryczny HappyFamily (2949002454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja miałam Avent Isis ręczny i powiem, że był beznadziejny ale jak trzeba było to spisywał się na medal ;-) Teraz zastanawiam się nad elektrycznym ale ceny tych lepsiejszych typu Medela kosmos Znalazłam też tańsze ale nie wiem czy dobre
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SNOW BEAR ORYGINALNY OKAZJA (2928399715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SISIBABYCARE SENSUAL PROMOCJA (2909260258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOŚĆ na 2013 - Laktator elektryczny HappyFamily (2949002454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
Nayaa
te szare bawełniane? Taaak,słodkie sąnaya - a te spodenki z kokardką za 20 zł widziałaś?
Co do laktatora to się zastanawiam i to ostro...Kupić pewnie kupię.Podczytuję na różnych stronach i niby lepszy elektryczny...Ale tutaj zdaję się zdecydowanie na zdanie mamuś które już przerabiały ten temat.
reklama
Podziel się: