reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Dziewczyny o jakiej zimie mówicie?? Dzieci nasze urodzą się w czerwcu. 6 miesięcy będą miały w listopadzie a gondola na dłużej się nie sprawdzi przy dzieciach ciekawych świata. Olin 4 miesiące jeździł a później spacerówka.
Dodatkowo jeśli pogoda będzie jak w tym roku to zimowych dni w listopadzie będzie kilka. Więc ja bym się gondolką nie przejmowała ;-)

NATIS Ty wiesz, że ja faworyzuje MUTSY 4rider. Mogę Ci co najwyżej pomóc przy ocenie wózka który CI się spodoba :tak:Może uda mi się do sklepu wózkowego podjechać. Jak będą x-landera mieli to pooglądam.

Dzisiaj dostałam zdublowaną przesyłkę z allegro tzn. raz zapłaciłam za smoczek a przyszedł mi po raz drugi;-) Zadzwoniłam, poinformowałam, zapłacę i dorzucę go do prezentu dla znajomej.
Dla wielbicielek Disneya to ten:
NUK - Smoczek Sil. Anat. Disney Myszka Miki 0 -6 m (2934851367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor biały

Sa_raa- jak ja urodzę pod koniec czerwca, to moje dziecko skończy pół roku pod koniec grudnia i wolałabym w razie czego, żeby gondola była większa nić mniejsza :)

A ten Mutsy 4-rider też muszę wziąć pod uwagę i się zapoznać z nim ;)

Moim zdaniem Mutsy 4 rider ma za mały kosz na zakupy:-D

Zgadzam się:tak::laugh2:
Ale też zależy czego kto potrzebuje. Mój wózek ma duuuuży kosz, a dla mnie to i tak czasem za mało:sorry:
Ja mam wózek taki:
CONECO V3 MUSTANG wózek 2w1 spacerówka + gondola (2960409855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cztery lata temu kosztował dwa razy tyle. Znajoma mi go poleciła, ze niby jest super i nie ma co przepłacać:sorry:Proszę nie kupować pod żadym pozorem!!!!!!:no:

Ale sama firma coneco nie jest taka zła. Teraz wyszedł nowy wózek tej firmy i widzę, że uwzględnili braki:tak:
CONECO KANGOO Z FOTELIKIEM + 2 x FOLIA -WYPRZEDAŻ (2949695894) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeśli chodzi o dużą gondolę to chyba jedną z największych ma Roan Marita.
Szymka urodziłam 15 czerwca, w gondoli jeździł do początków marca, a należy raczej do długaśnych dzieci.
Wózek urodą może nie powala, ale doskonale sprawdza się zwłaszcza w terenie mieszanym (chodnik/las) i jest tani.
Jeśli chodzi o spacerówkę to i tak przeszliśmy w niedługim czasie na zwykłą spacerówkę (Espiro Metro), a nie tą od wózka 2w1. Jest dużo lżejsza, łatwiej się składa, mniej miejsca w bagażniku zajmuje.

ja długo szukałam i jestem zdecydowana, obejrzałam kilka filmów testowych i wybrałam wózek pod nas, tzn, do lasu, na częste wypady i podróże. w mutsy 4 rider są 4 opcje wyboru kół, jest jego filmik testowy robiony dla jednego z portali, ale moim zdaniem filmik niedopracowany (np. pan wpychający po schodach wózek przodem), do tego ten nowy model ma przewiewną gondolę, nie plastikową - tu możecie sobie obejrzec Mutsy 4 Rider video-test wózka - YouTube

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry