reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dostałam taką odp:
" blat na komodzie składa sie z 2 blacików nałożonych na siebie na zawiaskach, górny blat otwiera sie i nakłada na ramy łózka tworząc podstawę około 70 na 70 cm. poprostu dwie warstwy blatu i sie rozkłada i składa.foto narazie nie posiadam".

dostałam taka samą odpowiedz zdjecia maja być w czwartek :)

reklama
A oto nasze dzisiejsze zdobycze Ignaśkowe :D kocham lumpeksy!!cena za sztukę 5,10:-)
Zobacz załącznik 536593Zobacz załącznik 536594Zobacz załącznik 536595 DSC_0453.jpgZobacz załącznik 536597Zobacz załącznik 536598Zobacz załącznik 536599

Dziewczyny ja tez polecam kosmetyki Mustela, ale ceny są wysokie. MOje dziewczyny miały uczulenie na Nivea i JOHNSON. Ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo przypadły nad do gustu kosmetyki Perfecta baby:tak:.
Są tanie i nie uczulały nic a nic.
Niestety nie wszedzie mozna je dostać, bo nie są tak popularne jak np Nivea.
W kązdym razie bardzo je polecam.

czapelka śliczne ciuszki! muszę też pobuszować w okolicznych lumpeksach:-D
Ja nakupiłam dzisiaj bodziaków w rozm 74 bo na promocji były w smyku 3 szt za 20 zł z 44 zl, do tego spodenki dresowe za 10 zl z 20 zli czapeczki 2 szt za 10 zl z 20 zł wiec zakupy uważam za udane:-)

heh póki co nakupowałam body z długim , krótkim rekawkiem, pajacyki czapeczki i jedną pare skarpetek:-p Czy coś jeszcze potrzeba. Na początku czerwca może być gorąco tez może padać i być 10 stopni:wściekła/y:Czy coś jeszcze kupić? Bluza spodnie??? Co radzicie??

co do kosmetyków to u nas tylko:
linomag
sudokrem
hipp - żel do kąpieli od 1. dnia

resztę co nakupowałam, to zużyłam na sobie ;-)
zamiast hippa [bo nie zawsze był do dostania] to nivea, a ostatnio johnsons, ale ja johnsonsa sie wystrzegam, u nas rodzina alergików, a one podobno uczulają [zwłaszcza oliwki]

Dziewczyny proszę o opinię:))) Czy myślicie, że poniższy wynalazek nadaje się na pierwsze 3-4 miesiące dla dzieciątka do spania? Problem w tym, że w sypialni mamy mało miejsca i nie mam szans na ustawienie tam łóżeczka, wszystkie kołyski też są raczej spore... nie chce Maluszka kłaść od razu w jego pokoju i latać tam co chwilkę i sprawdzać czy wszystko OK, tylko mieć je przy sobie..
Oczywiście byłoby to fajne nie tylko jako "łóżeczko" ale i bujaczek itp.

Link:)

2977353948.jpg

reklama
4 lub 3 kołowy z pompowanymi kołami, najlepiej 3w1 i żeby był lekki... tyle wiem:))) niestety tyle tego, że nie mogę się zdecydować! Podobają mi się quinny szczególnie najnowszy moodd, ale cenowo jest masakra, a inne typy mają różne opinie. Sa_raa a masz dla mnie jakieś rozwiązanie?:) będę wdzięczna za pomoc:)

Do góry