teri114
Fanka BB :)
właśnie tam pisze że przewiajak jest rozkładany wysłałam prośbę o więcej zdjęć zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak samo uporzadkowalismy komode i mam cala pustą 6 szuflad dla dzidziale wczoraj zmobilizowaliśmy się i po dniu spędzonym na sprzątaniu mamy całą komodę w pokoju Mateusza na rzeczy Tymka
jeśli chodzi o wózek, to myślę nad używką - trochę szkoda mi kasy na nowy. ale z drugiej strony poluję na 3 w 1, żeby mi łatwiej było wnosić Tymka w foteliku na 3 piętro przynajmniej na początku
super i jaka cenaPościel do wózka znalazłam taką, wzór 13 mi się podoba Pościel- poszewki do wózka kołyski SUPER CENA EMKA (2921818240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natis bomba!Wybrane mebelki:
Zestaw drewnianych mebli dziecięcych- 3 elem.- białe - Wisad - Meble z drewna litego
[komodę wymieniam na tą większą 110cm, łóżeczko też wymienię na większe]
Koniecznie daj znac, bo ja tez zamierzam nianię zakupic!Jak na razie mamy Nianię - jak przyjdzie zdam relację
Ciekawa jestemwłaśnie tam pisze że przewiajak jest rozkładany wysłałam prośbę o więcej zdjęć zobaczymy
Używalas przy Oliverku? Czy dopiero sie bedziesz w nią ze tak powiem wdrażać?NIKA ja mam onde i Natis będzie kupowała. Naprawdę fajna wanienka
Matko, wy już praktycznie jesteście gotowe na narodziny Maluszków. A ja jeszcze kompletnie nic nie kupiłam. Nie powinno się wierzyć w przesądy (bo to pecha przynosi ;-)), ale się boje. Już Aro pytał, kiedy coś zaczniemy kupować, a ja "jeszcze trochę". Na razie Mikołaj będzie miał kilka zabawek (misia z Bebilonu, naszą "serduszkową rodzinkę" i inne maskotki). Oglądam Wasze zakupy, trochę Wam zazdroszczę, ale sama nie potrafię się zdecydować kupić cokolwiek...
A jak dlugo Oliverka w niej kąpałaś, w sensie do którego miesiąca?Używałam przy Małym. Na stelarzu metalowym. Mogłam go sama wykąpać a niestety czasem musiałam sobie radzić.