reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Pytam o wózek bo ja chyba bym użyła gondolki zamiast tego swoją drogą ślicznego leżaczka ale to moja opinia bo szkoda by mi było kaski. Tam w środku są pasy i trzeba by było sprawdzić czy da się je zdemontować bo przecież Maluszek nie będzie spał cały czas na pleckach a jak podłożysz kocyk to czy boki nie będą za niskie? Jakoś do używania go przez całą noc mnie nie namówił.
Zamierzam mieć wózek w domu i jeździć po mieszkaniu. Ja obiadek to Maluch w wózku siup i do kuchni itp. Z Olivierem się sprawdziło.

Typy wózków są różne ja bym wybrała 4 koła jednak. Pompowane + lekki wózek - niestety raczej nie wykonalne. W quinny oprócz ceny, kubełek w spacerówce mnie odstrasza. Wrzuć propozycje to skomentujemy. Nie ma wózka idealnego więc skup się na Twoich wybranych priorytetach! Lista rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę jest kilka postów wstecz.

reklama
agacia84 niezle ceny ;) i fajne zakupy

czapelka cudne ciuszki!

Smile4u zgadzam sie z sa_raa moze uda ci sie wozek wprowadzic do sypialni, albo wlasnie obok lozka umiescisz sama gondole? Na 3-4 miechy powinno spokojnie do spania wystarczyc. No chyba ze masz ochote zaszalec, moze jakas malutka kolyska by sie zmiescila?

aktualnie podoba mi się to łóżeczko

ARUŚ ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ ROXANA NOWOŚĆ 6 MOTYWÓW (2990859885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko trochę drogo jak za samo łóżeczko bez niczego :baffled:
to juz chyba lepiej z tą komodą się opłaca ale to jest takie słodkie :sorry2:

co do stojaków na wannę to faktycznie przekraczają koszt samej wanienki :baffled:znalazłam taki w miarę cenowo i z suszarką na zwykłą wanienkę

ARUŚ STELAŻ STOJAK POD WANNĘ Z SUSZARKĄ (100cm) (3004003932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
TERI - piękne to łóżeczko i bardzo rzadko spotykane, żeby była pokrywa szuflady. Ja też właśnie szukałam łóżeczka z szufladą tylko z pokrywą.
Cena nie jest taka wysoka - widać bardzo ładne wykonanie.

Co do stojaka to nie sądzę, żeby się nadał do wanienki ONDA. One są dosyć szerokie, ogólnie duże. Bałabym się go kupić w ciemno - chyba, żeby dobrać gdzieś w sklepie, albo przynajmniej przymierzyć.

Oto mój pierwszy zakup łóżeczko.jpg odkupiłam używane łózeczko z calym wyposażeniem...tzn materac, prześcieradlo, posciel na koldre i poduszke, koldre (90cmx120cm) przybornik, ochraniacz, baldachim+stelaż i falbanke pod materac za 200zł

reklama
Do góry