Natis bardzo ładne ubranka! Poznaje te skarpetki z H&M zastanawialam sie nad nimi:-)
AGACIA - kupiłam te dwa zestawy ubranek w H&M - żabkowy i MUM+DAD. Mają ładne rzeczy, dobra bawełna, ale ceny dosyć wysokie i brak wyprzedaży dla tych maluchów. Nie pomyślałam też przy zakupie tych zestawów, że dla takich maluszków najlepsze są body kopertowe - najłatwiejsze w użyciu. Żabkę mam na 56 i mam nadzieję, że dam radę ją założyć :-).
Natis Piękne ubranka,trochę Ci pozazdrosciłam dlatego zrobiłam zdjęcia dotychczasowej garderoby Tymka. Chciałam tak ładnie poukładać jak Ty ale nie chciałby mi się poźniej tego jeszcze raz składać
Kochana - masz piękne miejsce na składowanie ciuszków - wyprawka super!!! Ja niestety nie mam szafy, ułożyłam ciuszki na fotelu i kilka razy dziennie je przekładam, pokazuję jak ktoś przychodzi i znów składam ;-)
Naya ja kupię termometr elektroniczny taki bezdotykowy. Z Olivierem sprawdził się bardzo dobrze ale podczas przeprowadzki zaginął w akcji. Jak odpalę komputer to podrzucę linka.
http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-hw-3-medyczny-wyprzedaz-i2951626589.html
SARA - też właśnie o takim termometrze myślałam. Z Natką miałam taki do uszka, ale się nie sprawdzał, temp. co użycie wychodziła inna, niezgodna. O smoczkowych też słyszałam, że kiepskie...
DZIEWCZYNY - co do prania i prasowania ciuszków to myślę, że dopiero w kwietniu się za to zabiorę i będzie już przygotowane dla Małej. Wcześniej nie widzę sensu, no chyba, że mogłabym się ruszać i bardzo by mi się nudziło

.
CZAPELKA - piękne ciuszki! Słodkie :-).
Acha, zamówiłam dziś laktator AVENT ISIS - najnowszy model. Był w super cenie 105zł (+przesyłka 12zł). Dodatkowo nakładki silikonowe w najmniejszym rozmiarze też z Aventu.