reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

ARIENA - ta wanna, do której link wstawiałam niedawno jest naprawdę super jeżeli chodzi wygodę dla mamy i dziecka. Jest bardzo praktyczna, dziecko zawsze jest dobrze ułożone, nigdy się nie ześlizgnie. Przy tej wannie jedna osoba jest w stanie wykąpać noworodka bez pomocy.

Niestety jest bardzo duża, szeroka w porównaniu do zwykłych 'fasolek' i w małych pomieszczeniach może być ciężko, choć ja ją później wsadzałam do dużej wanny i było ok.

DMUCHAWIEC - ja też wychodziłam z takiego samego założenia z Natalką,że wszystko musi być nowe, a że kasy nie miałam to kupowałam z najtańszych dostępnych rzeczy. W efekcie i tak musiałam część tych rzeczy wymienić na lepsze. Teraz staram się przed tych uchronić :-).

ARIENA - co do wózka to Wisienka o nim pisała, ale nie pamiętam dokładnie o którym modelu Merc.... [nie pamiętam].

reklama
Wanienkę onda tez posiadam i podpisuję się pod opinią NATIS

o wózku faktycznie pisała Wisieńka wczoraj u mnie na stronie 9 wątku.

Pod tytułem wątku jest opcja: "szukaj w wątku" jak wpiszesz tam MERC wyskoczy Ci ten post :tak:

Załączniki

• BB.jpg
    BB.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 22
Ja kupię bez, bo mam wannę, do której wstawię później, ale czekam też na wypowiedź Mam posiadających i mających doświadczenie...

sara, nie za dużą, ale też nie za małą (nawet nie wiem ile m ma;)) raczej nastawię się na stojak, bo mam problemy z kręgosłupem. widziałam też uchwyty do wanny, ale tą mam pół okrągłą, więc chyba się nie dopasuje.

a jakie przewijaki planujecie/macie? te klasyczne z nakładkami z froty?

chyba zmienię wannę :-):-):-)

znalazłam składany stojak, więc będzie super szkoda tylko,że stojak dwa razy droższy od wanny!

reklama
morena jeśli masz klasyczną standardową wannę to poszukaj wanienki na wannę - wtedy jest to wygodne, często z korkiem, więc nie ma problemu z wylewaniem wody
ja mam za szeroką wannę a dostaliśmy taką wanienkę ale nie mogliśmy używać
a moja mama miała na strychu wanienkę po mojej siostrze i tylko ją wyszorowała i dokupiliśmy stojak
innej nie potrzeba
a jak był starszy i jeździliśmy po hotelach, dto kupiłam plastikową miskę [na pranie] i jej używalismy

Do góry