reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

ARIENA - ta wanna, do której link wstawiałam niedawno jest naprawdę super jeżeli chodzi wygodę dla mamy i dziecka. Jest bardzo praktyczna, dziecko zawsze jest dobrze ułożone, nigdy się nie ześlizgnie. Przy tej wannie jedna osoba jest w stanie wykąpać noworodka bez pomocy.

Niestety jest bardzo duża, szeroka w porównaniu do zwykłych 'fasolek' i w małych pomieszczeniach może być ciężko, choć ja ją później wsadzałam do dużej wanny i było ok.

DMUCHAWIEC - ja też wychodziłam z takiego samego założenia z Natalką,że wszystko musi być nowe, a że kasy nie miałam to kupowałam z najtańszych dostępnych rzeczy. W efekcie i tak musiałam część tych rzeczy wymienić na lepsze. Teraz staram się przed tych uchronić :-).

ARIENA - co do wózka to Wisienka o nim pisała, ale nie pamiętam dokładnie o którym modelu Merc.... [nie pamiętam].

reklama
Wanienkę onda tez posiadam i podpisuję się pod opinią NATIS

o wózku faktycznie pisała Wisieńka wczoraj u mnie na stronie 9 wątku.

Pod tytułem wątku jest opcja: "szukaj w wątku" jak wpiszesz tam MERC wyskoczy Ci ten post :tak:

Załączniki

• BB.jpg
    BB.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 20
Ja kupię bez, bo mam wannę, do której wstawię później, ale czekam też na wypowiedź Mam posiadających i mających doświadczenie...

sara, nie za dużą, ale też nie za małą (nawet nie wiem ile m ma;)) raczej nastawię się na stojak, bo mam problemy z kręgosłupem. widziałam też uchwyty do wanny, ale tą mam pół okrągłą, więc chyba się nie dopasuje.

a jakie przewijaki planujecie/macie? te klasyczne z nakładkami z froty?

chyba zmienię wannę :-):-):-)

znalazłam składany stojak, więc będzie super szkoda tylko,że stojak dwa razy droższy od wanny!

reklama
morena jeśli masz klasyczną standardową wannę to poszukaj wanienki na wannę - wtedy jest to wygodne, często z korkiem, więc nie ma problemu z wylewaniem wody
ja mam za szeroką wannę a dostaliśmy taką wanienkę ale nie mogliśmy używać
a moja mama miała na strychu wanienkę po mojej siostrze i tylko ją wyszorowała i dokupiliśmy stojak
innej nie potrzeba
a jak był starszy i jeździliśmy po hotelach, dto kupiłam plastikową miskę [na pranie] i jej używalismy

Do góry