reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
co do xlandera - to ja mam xa, nie planuję zmieniać
super nam się sprawdził przy Arturze, teraz lezy i czeka na kolejnego
jest świetnym wózkiem na tereny trudne - lasy, wyboje, piach - jest ciężki,
[dosłownie] ...

no właśnie znajomi polecając wspominali, że na tzw. wertepy dobry, bruki itp dobrze się sprawdził.

TERI te bodziaki były po 5 pln? ja dobrze widzę na metce?

tak Katka po 5 zł :-) dokładnie 4,99 / 5,99 ;-) one sa z PEPCO jak macie w pobliżu też są mega przeceny :-pbody na ramiączkach po 3,99 można poszaleć z takimi cenami :-D

Ostatnia edycja:
A co powiecie o tym wózku? WÓZEK BEBETTO MURANO 3W1 SUPER GRATISY (2922797769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena baaardzo przyzwoita, tylko irytują mnie trochę te adaptery do fotelika - za każdym razem będę musiała je montować...:crazy:

I widziałam jeszcze taką klawą wanienkę...dmuchaną :-) Z wyglądu boska, taki malutki basenik. Nie wiem jak się ona sprawdza w praktyce. O taka http://www.odnarodzin.pl/produkt,23...nka-dmuchana-jane-do-kapieli-50x25x22-cm.html, tylko gdzieś widziałam tańszą.

Ostatnia edycja:
ANISIAJ - wybrany już Mutsy 4Rider ;-). Kolor jeszcze nie - trwają debaty z moim Darkiem. Nie chcę czerwonego, bo za bardzo oklepany. Ten srebrzysty mi się podoba, ale nie wiem czy nie za jasny i zimny :baffled:, jeszcze ta zieleń jest piękna, ale nie wiem.
MUTSY 4Rider + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix 2012

na razie wybrana gondola i spacerówka, potem zajmę się rodzajem fotelika :).

SARA - jak się z ANISIAJ razem wybierzemy to zdecydowanie zrobimy promocję dla Mutsy ;-)

Przejrzałam jeszcze mnóstwo innych wózków, niektóre były cudne, kosmiczne momentami, ale wszystkie te 'inne' miały kubełkowe siedzenia.
Dla nas najlepszy wybór to właśnie ten wózek :-).

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry