reklama
Katka_83
Fanka BB :)
co do xlandera - to ja mam xa, nie planuję zmieniać
super nam się sprawdził przy Arturze, teraz lezy i czeka na kolejnego
jest świetnym wózkiem na tereny trudne - lasy, wyboje, piach - jest ciężki,
[dosłownie] ...
no właśnie znajomi polecając wspominali, że na tzw. wertepy dobry, bruki itp dobrze się sprawdził.
TERI te bodziaki były po 5 pln? ja dobrze widzę na metce?
teri114
tak Katka po 5 zł :-) dokładnie 4,99 / 5,99 ;-) one sa z PEPCO jak macie w pobliżu też są mega przeceny body na ramiączkach po 3,99 można poszaleć z takimi cenami
Ostatnia edycja:
ariena87
A co powiecie o tym wózku? WÓZEK BEBETTO MURANO 3W1 SUPER GRATISY (2922797769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cena baaardzo przyzwoita, tylko irytują mnie trochę te adaptery do fotelika - za każdym razem będę musiała je montować...
I widziałam jeszcze taką klawą wanienkę...dmuchaną :-) Z wyglądu boska, taki malutki basenik. Nie wiem jak się ona sprawdza w praktyce. O taka http://www.odnarodzin.pl/produkt,23...nka-dmuchana-jane-do-kapieli-50x25x22-cm.html, tylko gdzieś widziałam tańszą.
Cena baaardzo przyzwoita, tylko irytują mnie trochę te adaptery do fotelika - za każdym razem będę musiała je montować...
I widziałam jeszcze taką klawą wanienkę...dmuchaną :-) Z wyglądu boska, taki malutki basenik. Nie wiem jak się ona sprawdza w praktyce. O taka http://www.odnarodzin.pl/produkt,23...nka-dmuchana-jane-do-kapieli-50x25x22-cm.html, tylko gdzieś widziałam tańszą.
Ostatnia edycja:
ANISIAJ - wybrany już Mutsy 4Rider ;-). Kolor jeszcze nie - trwają debaty z moim Darkiem. Nie chcę czerwonego, bo za bardzo oklepany. Ten srebrzysty mi się podoba, ale nie wiem czy nie za jasny i zimny , jeszcze ta zieleń jest piękna, ale nie wiem.
MUTSY 4Rider + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix 2012
na razie wybrana gondola i spacerówka, potem zajmę się rodzajem fotelika .
SARA - jak się z ANISIAJ razem wybierzemy to zdecydowanie zrobimy promocję dla Mutsy ;-)
Przejrzałam jeszcze mnóstwo innych wózków, niektóre były cudne, kosmiczne momentami, ale wszystkie te 'inne' miały kubełkowe siedzenia.
Dla nas najlepszy wybór to właśnie ten wózek :-).
MUTSY 4Rider + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix 2012
na razie wybrana gondola i spacerówka, potem zajmę się rodzajem fotelika .
SARA - jak się z ANISIAJ razem wybierzemy to zdecydowanie zrobimy promocję dla Mutsy ;-)
Przejrzałam jeszcze mnóstwo innych wózków, niektóre były cudne, kosmiczne momentami, ale wszystkie te 'inne' miały kubełkowe siedzenia.
Dla nas najlepszy wybór to właśnie ten wózek :-).
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja bym chciała baby jogger city select ale jest straaaasznie drogi.. Chyba pozostanę przy britax b dual.
reklama
ariena87
Mysle, ze mutsy powinno nam dac te wozki za darmo za taka reklame
A trzeba do nich napisać Co to dla nich kilka takich wózków
Podziel się: