reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
anisaj spytaj jakiej ma frmy i model i sprawdź czy możesz podokupować same uszczelki i inne wymienne rzeczy - ja do swojego starego tez będę musiała kupić, bo nawet nie wiem w jakim sa teraz stanie
resztę wysterylizować lub wygotowac i możesz mieć używany

Widzę, że wyprawki pełna parą ida ja się jeszcze wstrzymuję. Kupiłam dwa bodziaki jeden na 62 "I'm a lovely boy" i drugi z długim rekawem na większego malucha. Resztę rzeczy będę odkupować.
Natomaist czekają mnei jeszcze wieksze wydatki typu wózek i inne niezbędniki i tu jeszcze totalnie zielona jestem co wybrać. Znajomi polecali jedynie wózek x-landera ale widziałam, że samych modeli jest kilka i nie wiem jak się w tym połapię....

katka, x-landery też mają różne opinie, u mnie jedni znajomi tylko xlandery, inni, że tylko nie xlandery :) teraz wszedł model xmove, ale już czytałam na forum sporo negatywów

dziewczyny ja dziś po sklepach szalałam jezu jakie wyprzedaże normalnie mogłabym pół sklepu wykupić ;-) ale ograniczyłam sie do kilku rzeczy dla małej dla synka i dal mnie tez sie coś znalazło fajne tuniki takie przeceny z 79,99 kupiłam za 39,99 dla małej widziałam sliczną kurteczkę na zimę za 49,99 ze 109 rozm 74 to chyba akurat na zime ale nie wziełam bo mi sie wydawała taka malutka jak dla noworodka :sorry:kurcze nie mam juz wyobrażenia jakie te nasze kruszynki będą malutkie :eek:
a to moje zdobycze ceny śmiech grzechem byłoby nie kupić ;-):-)
niebieska bluza jest większa 12-18 miesięcy ale mniejszych nie było a nie mogłam sie oprzeć mała podrośnie i będzie jak znalazł cena 19,99;-)

Załączniki

• ciuszki 001.jpg
    ciuszki 001.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuszki 002.jpg
    ciuszki 002.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 42
  • ciuszki 003.jpg
    ciuszki 003.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 42
  • ciuszki 004.jpg
    ciuszki 004.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
co do xlandera - to ja mam xa, nie planuję zmieniać
super nam się sprawdził przy Arturze, teraz lezy i czeka na kolejnego
jest świetnym wózkiem na tereny trudne - lasy, wyboje, piach - jest ciężki, więc nie polecam jakby trzeba było nosić na któreś piętro, ale nawet po plaży dał radę
osobiście polecam - myśmy trafili na wyprzedaż i kupiliśmy nówkę za 1500 zł - spacerówkę z gondolą i torbą
prowadzi się, przy dobrze napompowanych kołach jednym palcem [dosłownie]

teraz tylko mąż go ściągnie ze strychu, sprawdzi koła - czyszczenie, nowy smar i pompowanie i ja więcej nie potrzebuję...

Ostatnia edycja:
Do góry