fioletowa, moja koleżanka ma właśnie xa i bardzo go chwaliła, druga ma xmove i chce sprzedac. to jest jednak bardzo indywidualna sprawa ten dobór wózka, dobrze jak można pooglądac w sklepie i pogadac z uczciwym sprzedawcą
reklama
no myśmy wybrali przez internet inny wózek, za 2,5 tys. pojechaliśmy do hurtowni żeby go najpierw zobaczyć, obejrzeliśmy, obejrzeliśmy inne i na końcu xlandera
i się okazało że w porównaniu z tym za 2,5 to tylko nie ma spacerówki montowanej przodem do rodzica i stwierdziliśmy, że za jedną funkcję tysiaka nie ma co dopłacać, wzięliśmy xlandera
i się okazało że w porównaniu z tym za 2,5 to tylko nie ma spacerówki montowanej przodem do rodzica i stwierdziliśmy, że za jedną funkcję tysiaka nie ma co dopłacać, wzięliśmy xlandera
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Też trochę zazdroszczę, że znacie płeć Ja wielu zakupów robić nie bede bo to by było bez sensu-w zasadzie prawie wszystko mam po dziewczynach, ciuszki unisex też.
Marzy mi się raczej łóżeczko dla starszej córci, o takie:
GRZEŚ 160x80 LATEKS Łóżko Łóżka dla dzieci GLIWICE (2958738477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze sosny.
Marzy mi się raczej łóżeczko dla starszej córci, o takie:
GRZEŚ 160x80 LATEKS Łóżko Łóżka dla dzieci GLIWICE (2958738477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze sosny.
TERI - piękne zakupy zrobiłaś :-), zazdroszczę, że możesz biegać po sklepach, choć z drugiej strony to może i dobrze, że ja nie mogę ;-).
Co do laktatorów to podobnie jak WISIENKA używałam AVENTU - ogólnie byłam bardzo zadowolona [wcześniej, w szpitalu jeszcze, mąż mi leciał do apteki po jakikolwiek, bo dostałam takiego nawału mlecznego, że płakałam z bezsilności - kupił jedyny dostępny CHICCO - masakra - może do dojenia krów się nada, ale nie dla kobiet].
Po doświadczeniach z CHICCO, AVENT okazał się miodzio. Ale nie mam porównania do elektrycznych i sama jestem ciekawa jak działają.
Wózek na 99% też wybrany - dzięki SARZE :-). MUTSY RIDER.
Co do laktatorów to podobnie jak WISIENKA używałam AVENTU - ogólnie byłam bardzo zadowolona [wcześniej, w szpitalu jeszcze, mąż mi leciał do apteki po jakikolwiek, bo dostałam takiego nawału mlecznego, że płakałam z bezsilności - kupił jedyny dostępny CHICCO - masakra - może do dojenia krów się nada, ale nie dla kobiet].
Po doświadczeniach z CHICCO, AVENT okazał się miodzio. Ale nie mam porównania do elektrycznych i sama jestem ciekawa jak działają.
Wózek na 99% też wybrany - dzięki SARZE :-). MUTSY RIDER.
teri114
Fanka BB :)
tak natis Ty bez wychodzenia szalejesz hah;-)
ja jeszcze jutro wracam do 5-10-15 bo teraz żałuje że nie wzięłam jeszcze kilku rzeczy które miałam w ręce i teraz spać nie będę mogła ;-) polecam sa tam mega wyprzedaże u mnie akurat było więcej na chłopców dziewczynki jakoś tak już przebrane
ehhh te wózki mi tez się wydawało że nie dam rady wybrać ale jak juz zdecydowałam sie na 100% na CHICCO TRIO ENJOY to juz od miesiąca nawet nie oglądam juz wózków bo już innego nie chcę jedyny problem to kolor fiolet czy bordo
łóżeczko tez juz wiem jakie więc tylko czekać do kwietnia/maja i zamawiać
laktator kupuje też ręczny albo AVENT ALBO Tippotippe czy jakoś tak
ja jeszcze jutro wracam do 5-10-15 bo teraz żałuje że nie wzięłam jeszcze kilku rzeczy które miałam w ręce i teraz spać nie będę mogła ;-) polecam sa tam mega wyprzedaże u mnie akurat było więcej na chłopców dziewczynki jakoś tak już przebrane
ehhh te wózki mi tez się wydawało że nie dam rady wybrać ale jak juz zdecydowałam sie na 100% na CHICCO TRIO ENJOY to juz od miesiąca nawet nie oglądam juz wózków bo już innego nie chcę jedyny problem to kolor fiolet czy bordo
łóżeczko tez juz wiem jakie więc tylko czekać do kwietnia/maja i zamawiać
laktator kupuje też ręczny albo AVENT ALBO Tippotippe czy jakoś tak
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja tez jeszcze nic nie kupuje ale to przez męża, nie pozwala mi bo pieniędzy mało, a dziecka jeszcze nie ma koło nas Jego myślenie. Ale juz odpuscilam, jak chce wszystkie koszta ponieść tuż przed porodem, proszę bardzo. Wylozylam mu mniej wiecej co trzeba kupić, uświadomiłem ze ubrani nie mamy. Powiedział ze mam sie nie martwić. Więc pewnie zacznę wam po wiosnie wklejac zdjęcia moich zakupów.
Kingusia91
Fanka BB :)
teri nie wiedziałam ze w 5-10-15 takie wyprzedaże są :-) muszę się tam wybrać
Co do x-landerów to xa bardzo mi się podoba ale nie ma opcji przekładania spacerówki dlatego stawiam na xq. Ma dobre opinie i podoba mi się dlatego będę czaić się na jakiś używany
Co do x-landerów to xa bardzo mi się podoba ale nie ma opcji przekładania spacerówki dlatego stawiam na xq. Ma dobre opinie i podoba mi się dlatego będę czaić się na jakiś używany
reklama
anisiaj ja mam ten kolor spacerówki - jak NATIS ten wybierze to tylko na spacer się razem wybrać pozostanie gondole mam jedną tą co w filmiku czyli joey a drugą od znajomej coffe. Koła pompowane czyli nie te ze szprychami. Rączka skórzana. Tylko torbę gdzieś posiałam muszę dokupić
Podziel się: