RobaczekII
Fanka BB :)
Tak, mniej więcej jest w rozmiarach tego przewijaka na łóżeczko.robaczku i nawet większe dziecko sie tam bez problemu zmieści ? to ze jest ta góra taka zabudowana tymi szczebelkami cała to będzie wygodne ? bo to mnie najbardziej zastanawia..te przewijaki zwykłe nakładane na łóżeczko np są chyba znacznie szersze czy nie ? takie widziałam u koleżanek a takiej szafki jeszcze u nikogo a też bardzo mi sie podoba własnie ze względu na to miejsce na dolnych półkach
Isis, nie wiedziałam, że można w Ikea kupić pieluszki... a tyle po Ikea chodzę
Natis, cudne ciuszki kupiłaś ! Wanienki takiej niegdy szczerze mówiąc nie widziałam, rewelacyjna. Ja mam taką standardową - pewnie będę używać tylko na początku bo pewnie po pół roku kąpiel przeniesie się do dużej wanny - by mógł chlapać
Korba masz rewelacyjną wyprawkę ! Ja to jestem na etapie zmieniana planów co kupić Stoi gdzieś tylko w piwnicy łóżeczko rozkręcone no i stary wózek.
Zacznę kupować wraz z wiosną ale chyba będzie to trudny wybór bo tyle jest pięknych rzeczy !
Co mam zaplanowane to zmieniam zdanie,
Wczoraj wypatrzyłam kolejny wózek, który całkiem mi się podoba
*Leo*WÓZEK SYMBIO GRACO FOTEL+ŚPIWÓR+TORBA-11częś (2925740037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Już się nie mogę doczekać konkretnych zakupów