reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

robaczku i nawet większe dziecko sie tam bez problemu zmieści ? to ze jest ta góra taka zabudowana tymi szczebelkami cała to będzie wygodne ? bo to mnie najbardziej zastanawia..te przewijaki zwykłe nakładane na łóżeczko np są chyba znacznie szersze czy nie ? takie widziałam u koleżanek a takiej szafki jeszcze u nikogo a też bardzo mi sie podoba własnie ze względu na to miejsce na dolnych półkach
Tak, mniej więcej jest w rozmiarach tego przewijaka na łóżeczko.

Isis, nie wiedziałam, że można w Ikea kupić pieluszki... a tyle po Ikea chodzę :)

Natis, cudne ciuszki kupiłaś ! Wanienki takiej niegdy szczerze mówiąc nie widziałam, rewelacyjna. Ja mam taką standardową - pewnie będę używać tylko na początku bo pewnie po pół roku kąpiel przeniesie się do dużej wanny - by mógł chlapać :)

Korba masz rewelacyjną wyprawkę ! Ja to jestem na etapie zmieniana planów co kupić :( Stoi gdzieś tylko w piwnicy łóżeczko rozkręcone no i stary wózek.
Zacznę kupować wraz z wiosną ale chyba będzie to trudny wybór bo tyle jest pięknych rzeczy !
Co mam zaplanowane to zmieniam zdanie,
Wczoraj wypatrzyłam kolejny wózek, który całkiem mi się podoba
*Leo*WÓZEK SYMBIO GRACO FOTEL+ŚPIWÓR+TORBA-11częś (2925740037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Już się nie mogę doczekać konkretnych zakupów :)

reklama
korba no cudeńka!! a kołyska.......ach jak mi się marzy :sorry:

Robaczku wózek naprawdę niezły. Moje uwagi to spacerówka kubełek....dziecko śpi jak na krzesełku z nogami w górze i na dłuższm spacerze nawet się okręcić na boczek nie może. No i ciekawa jestem jak się go prowadzi jak obrócisz rączkę.....takie małe kółka z tyłu? jak z wyważeniem wózka wtedy? Polecałabym go obejrzeć na żywo :tak:

Kingusia fiolet jest super!!!! w dwóch odcieniach i do tego np. szary mmmmmmm....

Kingusia ja mam dwie dziewczyny i z racji planów przeprowadzkowych nie urządzała i m pokoju tak, jakbym chciała, ale w nowym domku (jak się uda) marzą mi się pistacjowe ściany, mebelki drewniane (sosna) i fioletowe dodatki. Po prostu tak mi się podoba połaczenie jasnej zieleni z fioletem, że mam fioła na tym punkcie!!!!:tak:

Sara, no właśnie, też o tym wszystkim myślałam. Aczkolwiek wybiera wózek, który ma być dodatkowy i co najważniejsze lekki. i Kurczaki taki wybór a jest problem. Chyba zostanę przy peg perego...

Kingusia fiolet jest super!!!! w dwóch odcieniach i do tego np. szary mmmmmmm....

Dokładnie takie zestawienie kolorów ma moja 11-letnia siostra w pokoju, ale ona ma duży pokój...
Dla naszego maleństwa mamy malutki pokoik i chyba 2 kolory tam się nie sprawdzą... Mam już mętlik w głowie, miał być jakiś odcień żółci ale już sama nie wiem

Robaczek nawet jak to tylko zastępczy to raczej i tak wygodny?

korba a nie myślałaś o używce?

Kingusia jak dobrze je rozplanujesz to nie musi być za dużo. Można zrobić pasy, koła, dodatki itd.

3d08ab19012a4f98b49ee6d5679be1f9.jpg337_1.jpg391cepty56_4dri.jpg403562010.jpgi.jpgi-mamo-tato-zaslonki-spiacy-mis-mis-z-serduszkiem-w-fiolecie.jpgmamo_tato_komplet_poscieli_2_el_serduszka_w_fiolecie_do_lozeczka_60x120cm.jpgpabobo-music-star-projektor-gwiazd-na-baterie-kolor-fioletowy-m-iext13502327 (1).jpgpc.jpgS6300507.jpg

Coś w tym stylu mi się marzy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Śliczne te dodatki ale strasznie mi przypominają właśnie pokój mojej siostry :-)

Może uda mi się połączyć jakoś fajnie żółty z beżowym albo pomarańczowym...

Na pewno potrzebuje jakiegoś fajnego kinkietu dziecięcego na ścianę.

reklama
Żólty z bezowym to chyba średnio- za mały kontrast jak dla mnie. Może ciepły żółty z kremem? W sensie zółte ściany kremowe mebelki?images (1).jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    754 bajtów · Wyświetleń: 23
Do góry