reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
KORBA - dziękuję ;-)
Twój zestaw przewijak z wanną też super.

Zastanawiam się dzisiaj cały dzień nad pokoikiem dla Lenki. Stwierdziłam, że kupię komodę z przewijakiem taką pod meble Natalki, a jak Natka podrośnie i będzie chciała mieć mniej księżniczkowy pokój to mebelki odziedziczy Lenka :).

Bydgoskie Meble - meble nowoczesne, klasyczne, systemowe, pokojowe, gabinetowe, do sypialni, salonu i jadalni.

Jakiś czas temu widziałam na wyprzedaży łóżeczka z tej serii, ale i tak były drogie. Więc kupię tylko taką komodę z przewijakiem i zwykłe białe łóżeczko max do 300zł.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny świetne zakupy :-)
natis ja właśnie zastanawiam się nad taka samą wanienka, skoro ja polecasz to chyba kupię ;-)

Ja ciągle zastanawiam się na jaki kolor pomalować pokoik dla dziecka...

KORBA, ale masz cudne rzeczy... aż się rozmarzyłam :-).

Darek wczoraj zabrał się za szukanie łóżeczka i zmieliśmy plany. Kupimy używane łóżeczko, ale z tych droższych łączone z komodą.
Znaleźliśmy wczoraj taki piękny zestaw, ale niestety ogłoszenie już nieaktualne ;(.

KINGUSIA - u Was synuś najprawdopodobniej, prawda???
Jeżeli chodzi o kolor ścian to mogę polecić piękny błękitno-niebieski kolor. Użyłam go kiedyś w jednej aranżacji i wyglądał naprawdę pięknie. Niby zimny niebieski, ale na jego widok człowiek się uśmiechał, dla mnie był cieplutkim i wesołych kolorkiem. Zastanawiam się cały czas jak go przemycić do pokoju Lenki.
Farba z Duluxa "Niebieskie migdały" naprawdę polecam.

natis właśnie ja myślałam o błękicie bo miałam nadzieję na chłopca :p ale skoro najprawdopodobniej dziewczynka to trzeba zmienic plany... Dodam że pokoik jest malutki, na dodatek z wnęka, jak to w bloku :/

KINGUSIA - a wchodzi w grę róż??? Moja Natka ma 2 ściany różowe [jasny róż] i 2 waniliowe dla równowagi. Białe mebelki i dodatki też różowe, ale ja wychodzę z założenia, że kiedy ma mieć różowo jak nie teraz.
Mogę wkleić jakąś fotkę z jej pokoju.
Róż wyszedł bardzo fajnie, nie jest tak wściekle różowy.
Farbę mam różową z Beckers "Magic ROSE", waniliowa Beckers "Sweat cream". Są to farby lateksowe, satynowe, dobrze się je myje (ale ciężko nimi maluje, bo się tworzy powłoka ;-) )

Właśnie jakoś nie wyobrażam sobie tam różu ;-) jakos nie pasuje mi do tego pokoju...
Myślałam o jakimś delikatnym fiolecie albo o cytrynowym...

reklama
korba piękne rzeczy ! marzy mi sie taka kołyska i bujaczek ale ceny...:baffled:
natis wklej proszę parę zdjęc, bardzo jestem ciekawa bo z tego co mówisz musi być ślicznie:-)

Do góry