reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Pokażę Wam jakie mam te skosy, sufit na pewno biały a skosy??? Po dwóch stronach są takie same skosy i tam gdzie stoi kołyska będzie kącik małego/ małej. Może akurat którejś z Wam przyjdzie jakiś pomysł do głowy ;-) Przepraszam za bałagan :-D

Sara , Poczekam :-)

reklama
korba a biały z kobaltem (jak na moim zdjęciu z drzewkiem w poście z kolorami sypialni?) jak tam masz z oknami/oświetleniem?
NATIS jest bardzo dobra w te klocki :tak:

Okno mam jedno tylko , dachowych brak :rofl2: No wiem , że Natis jest dobra w te klocki, ale widzisz , że nie nastawiła dzisiaj budzika i śpi:tak:

To to powiem Ci jest ciekawy kolorek ;:-)

Jestem Kochane, jestem ;-)

Nie śpię, ale wpadłam w szał zakupowy ;-). Dostałam rano maila z C&A z info o wyprzedażach -70% do piątku.
Jezu szał niemożliwy. Mnóstwo pięknych rzeczy, ale co chwila strona im padała i składałam zamówienie od 8.30 do prawie 11.
W końcu udało mi się troszkę kupić - dla Lenki i Natalki.
Dla Natki piżamki po 7,90zł, legginsy o 8,90zł. Super bluzy po 19,90zł, spodnie z dresu po 14,90zł.
Dla Małej też kupiłam kilka śpioszków po 10zł, kompleciki - dresy po 14,90zł, jeansy i bluzy z kapturkiem po 14,50zł w rozm. 68 ;-).
Były piekne kurtki po 34zł, a nawet 19,90zł (z ponad 100zł przecenione), ale zanim kliknełam to ktoś mnie już uprzedzał ;-). Normalnie masakra.
Od godziny stronka nie działa, za duże obłożenie :-). Darek też chciał, żeby jemu coś kupić, ale nie zdążyłam :-). Dzieci najważniejsze :).
Zapłaciłam 224zł [pisało, że oszczędzam: 520zł ;-) ]za ok. 18 ubranek dla Natki i Lenki - mniej więcej po połowie dostaną :-).

Ostatnia edycja:
jej natis ale faktycznie szalejesz z zakupami od wczoraj hheh:-) to takie wyprzedaże to jak myślisz da see jeszcze coś kupić bo bym sie skusiła
jak tylko kurier dostarczy ci te wszystkie cudeńka to czekam na fotki
jej jak ja lubie ten wątek :-)

SARA - ale masz cudne kolory w sypialni. Moje ulubione. W mojej też takie dominują. Ściany jasne, kremowe, ale nie żółcie. Ściana tapicerowana grafitowa, zasłony ciężkie lśniące grafitowe i fiolet w dodatkach, nawet w wydaniu fuksji ;-).

KORBA - ja bym te skosy rozświetliła jakimś jasnym wesołym kolorkiem, a konkretniejszy, mocniejszy kolor na ścianę z oknem i drzwiami.
A o jakich kolorach myślałaś??? Tylko ciepłe? Żółcie??

KINGUSIA - a koniecznie myślisz o żółciach??? Jakie mebelki i dodatki?

Fiolet z szarościami jest też super połączeniem w pokoju dziecka, ale myślę, że starszego. Natalce bym tak zrobiła, ale Małej nie.
Ewentualnie zamienić szary z waniliowym - efekt byłby super.

TERI - próbuj wejść na stronkę http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/start.html

nawet niekoniecznie dla Maluszków z brzuszków, ale dla starszych dzieci są super oferty. Przeceny z 70zł/rzecz na np. 14zł to ogromna różnica. A Natka z połowy ciuchów mi wyrosła, teraz nigdzie nie chodzę, więc zaszalałam ;-).
Trzeba wejść w tą zakładkę -70%, ale niestety nie chodzi.

Ostatnia edycja:
natis łóżeczko i komoda w kolorze jasnej brzozy + biały. Potrzebuje tam jeszcze jakiegoś fotela... Z mebli to by było chyba tyle. Musimy też tam kupić rolety i ten wcześniej wspomniany kinkiecik.

Nie musi być koniecznie żółty tylko taka była dotychczasowa wizja :-D

Korba ja tam widze kolor wrzosowy 24008wrzosowy do porcelany.jpg
A nad łózkiem jasniejszą tapetę 600_450_productGfx_7f3aec8d535a6d392e1fb93ac8fb59ff.jpg
A dodatki z oliwką :-D(alez jestem monotematyczna)
pin_tuck_rouge.jpg
Oliwkowe zasłony, doniczki, klosze od oświetlenia itp.

Ale jak juz jest Natis, to ja zmykam:-D:-D:-D Bo się rozmarzyłam tylko :sorry:

Fiolet z wanilą--- mmmmmmmmmmmmmmmmmmm super!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jejciu ale macie fajne pomysły. Ja mam sypialnie w kolorze brąz/beż. Maluszkowi na razie nie mam pomysłu i dopiero będę robić w przyszłym roku. Na razie zagości w naszej sypialni.

Natis ale zaszalałaś z tymi ciuszkami :) Fajnie. Nie orientujesz się czy w stacjonarnych sklepach też są takie przeceny ?

Robaczek , Wózek piękny, ale drogi...:tak: Ja szukam czegoś tańszego...
Korba oglądam nowe ale zanim kupię nowy to popatrzę czy nie ma używki. Też uważam, że ceny wózków są nieuzasadnione i za wysokie

Do góry