reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
ehhhh fajne te mebelki ale ja też ze względu na ograniczony budżet :baffled: nie kupuje takich rzeczy których będę używać kilka miesięcy więc zwykły przewijak musi mi wystarczyć :baffled: a z synkiem to nawet i tego nie miałam i się przeżyło pielucha na łóżko i heja ;-) ale wiadomo zależy na ile kogo stać też jakbym w lotka wygrała to ten przewijak saary jest super bo tez nie lubię jak mi kosmetyki i inne pierdołki lezą na wierzchu wole zamknąć szafkę i jest porządek hhi ;-)

Wiesz Teri, i ja z Zuzią obyłam się bez przewijaka, zwykle zmieniałam jej pieluszkę w łóżeczku, kładłam ceratkę, na to pieluszkę flanelową i już.. Pomysł wanienki na stelażu mi się podoba, bo ja nie mam pralki w łazience co by na niej oprzeć wanienkę, a plecy już nie te aby schylać się do wanny ;)

SARA mnie dziś natknęła na buszowanie w siecie i w sumie ostatnie kilka godzin spędziłam szukając rzeczy dla Małej. Kupiłam 18 ubranek :-).

A teraz wanienki dla Maluszków.
Z Natalką miałam taką i byłam mega zadowolona. Mogła sobie sama leżeć bez trzymania praktycznie od pierwszych kąpieli. Do pół roku służy jedna strona wanny, a później druga, gdy dziecko już samo siedzi. Jest bardzo stabilna i wygodna. Niestety ją oddałam, a teraz kupię taką samą:
Ok Baby Wanienka Onda - Ceneo.pl

SARA - kochana nie mam jak teraz wkleić zakupów, musiałabym 20 linków z bodziakami i śpioszkami powklejać. Jak dostanę przesyłkę to zrobię zdjecia i wkleję, oki????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry