reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Sara, Tak kochana właśnie myślę ,albo o używanym albo tańszym---zobaczymy jeszcze dużo czasu :tak:

Dmuchawiec, Piękne te dodatki....hmmm cudeńka, uwielbiam fioletowy kolorek ;-)

reklama
Kingusia- ja mam cytrynowe ściany, biały sufit i orzechowa podłogę kolor wybrałam jeszcze przed poznaniem płci, pokoik wydaje się większy, uzyłam farby kobe wysle Ci zdjecia, ale nie wiem czy uda mi się dziś, bo jestem zupełnie sama może jutro, z koloru jestem zadowolona nie zmieniła bym go ani na róz ani na błekit, jak dzieci będą większe to same wybiora kolor narzie nie chciała bym za bardzo szufladkować

Łóżeczko będzie białe a komoda taka naturalna brzoza z białym ;-) i to w zasadzie na tyle mebelków tam na razie :-D potrzebuję tam jeszcze jakiś fotel do karmienia ale nie wiem gdzie go poszukać...

Chyba zostanie ten żółty tam... ten ciepły żółty jest bardzo ładny tylko zastanawiam się czy nie za jaskrawy dla dziecka?

natis wypowiedz się też kochana jako eksperet :-)

Wydaje mi się , że jesli dodatki będą ztonowane, to kolor nie jest zbyt jaskrawy. Z jaśniejszym jak dla mnie byłoby zbyt mdło do kremu czy beżu.

Znalazłam takie zdjęcie:
f-atb-sweet-zestaw-dzieciecy-dab-mleczny.jpg

Ostatnia edycja:
A jak nie mam co malować :-( Bo nie ma na razie pokoiku dla nowego potomka, będzie na razie spał/ spała z nami w sypialni , a potem się coś pomyśli, chyba będę musiała zlikwidować jadalnie a dzieciom zrobić pokoje. Zapomniałam że na wiosnę też musimy pomalować sypialnie:tak: ale też nie mam pomysłu na kolorek, może Wy kochane pomożecie- jakie macie kolory sypialni??? Moja sypialnia ma duże skosy. Za wszelkie rady z góry dziękuje :tak:

dmuchawiec jej ale slicznie mamy podobny gust tez uwielbiam taki jasny fiolecik i pewnie tak bym pomalowała pokoik małej jakiś wrzosowy aż mi szkoda że nie będę urządzać pokoiku małej a tyle jest pięknych dodatków że można śliczny pokoik wyczarować nawet z małej przestrzeni my mamy tylko 2 pokoje więc malutka będzie z nami wiec nie poszaleje mamy duży pokój więc będzie miała swój kącik i tyle a kiedys jak juz bedziemy mieli swój domek to poszaleje mojemu synkowi jak był malutki pomalowałam na zółto-niebiesko ale teraz jak na wiosnę malowalismy to sobie zazyczył zielone ściany i ma taką oliwkę bardziej jak dziecko jest juz większe to samo sobie wybiera kolory i mama nie ma nic do gadania ;-):-)

DSCN38920003.jpgkolory mojej sypialni. Franek też nie ma na razie swojego pokoju i będzie z nami. Mam zamiar zrobić tylko delikatne ozdoby nad łóżeczkiem.

Może takie drzewko wyczaruję:
moje sowy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry