reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziewczynki bardzo proszę o pomoc. Chcę kupić w najblizszych dniach nawilżacz powietrza do mieszkania. Mozecie coś polecić? Macie takowe urządzenie w domach?
Za wszystkie rady i informacje będę bardzo wdzięczna :*

reklama
U mnie tez aktualnie mokre ręczniki i pieluchy :-D Ale już mam tego dosyć i chciałabym sobie kupić taki nawilżacz, tym bardziej że to zakup na długi czas...

u mnie też powietrze suche ale mam na grzejnikach pozawieszane takie kamionkowe pojemniczki (nie znam fachowej nazwy) wlewam tam wodę to chyba trochę pomaga co dzień po nocy jest juz prawie pusty

My mamy nawilzacz kupilismy bo bylo sucho w mieszkaniu bardzo.
Mamy o taki model: nawilzacz climatic 313

Ale widze juz tego modelu nie sprzedaja,trezba by poszukac na necie co teraz sie kupuje.

Nasz nam sluzy do dzis,a ma juz kilka lat.

http://cokupic.pl/produkt/CLIMATIC-313

Ja z kolei chcialabym zapytac o elektroniczna nianię z video, macie jakies, mozecie cos polecic.
Zamierzam zakupic takie cudo, teraz mamy duze mieszkanie i jak mlode bedzie spalo u siebie a ja bede w salonie to na pewno nie uslysze jak sie obudzi....

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,
co do nawilżacza nie pomogę bo nie mam, ale słyszałam, że lepsze są mokre ręczniki i nawilżacze wieszane na grzejniki, bo te elektryczne powodują, że się namnażają bakterie. Ale nie znam się, więc mogę się mylić :)

NikaMD ja mam nianię z detektorem oddechu i u nas sprawdzała się rewelacyjnie.
Naczytałam się przed porodem o śmierci łóżeczkowej i dzięki tej niani nie latałam jak głupia do łóżeczka, bo wiedziałam, że jak nastąpi bezdech niania zacznie wyć!
Ja mam taką: Angelcare Monitor oddechu+niania AC-401 opinie, recenzje użytkowników - Cokupic.pl
i polecam ją w 100%.

paulinka ja chorowałam na nawilżacz powietrza przy synku ale lekarka powiedziała że wytwarza dużo grzybów i bakterii, i nie kupiłam. Koleżanka musiała zrezygnować z nawilżacza bo córka miała duszności czy coś tam jeszcze i jak przestała używać dolegliwości przeszły.

asiulka no a ja wlaśnie dostałam takie zalecenie od naszej pediatry, poza tym już dawno chcialam kupić ale zawsze cos innego wyskoczyło. Wczoraj zgadałam sie z kolezanką i ona ma nie używany który dostała 2 lata temu. Sprzeda mi go za symboliczne 20zł a dodam ze cena tego nawilżacza to niecale 200zł. Czytałam opinie i są świetne więc już się nie moge doczekac aż go wyproboje :)

A elektronicznej niani nie mam, jakbym miala bardzo duże mieszkanie albo dom to bym się pewnie w takie cudo zaopatrzyła.

reklama
Do góry