reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Ciuszki śliczne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moje córcie tez poubierane w ciucholandowe ubrania od stóp do głów. Już dawno przestałam kupować ciuchy w normalnych sklepach. Po pierwsze nie usmiecha mi się dać kupy kasy za coś, z czego mała za miesiąc wyrośnie. A poza tym nowe ciuchy, które można kupić w moim małym mieście sa tak kiepskiej jakości, że po dwóch praniach wygllądaja jak szmaty. A te ciucholandowe piore, piore i piore, a one wciąż bez sladów.
W "normalnych" sklepach kupuje tylko rajstopy, majteczki i czapki.

aaaaaa cudowne!!!! ta sukieneczka jest przesłodka:)))

Dziewczyny (ze Śląska) macie jakiś namiar na ciucholand w Katowicach.??? nigdy nie byłam w sklepie z używaną odzieżą, bo nigdzie na taki nie natrafiłam, a chętnie bym się wybrała!!! wiem, że można znaleźć niezłe perełki:)

Z której części Kce jesteś? Ja znam fajne na Ligocie, i u mnie w Rudzie Śląskiej, więc jak coś możemy wybrać się razem :-)

Madzia teraz mieszkam na Wełnowcu, czyli zaraz za Silesią. Chętnie się z Tobą wybiorę, tylko musiałybyśmy się wstrzymać do nowego miesiąca... czyli do wypłaty:D bo w tym jestem już totalnie spłukana :p:p:p

reklama
Do góry