reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
paulinka ja chorowałam na nawilżacz powietrza przy synku ale lekarka powiedziała że wytwarza dużo grzybów i bakterii, i nie kupiłam. Koleżanka musiała zrezygnować z nawilżacza bo córka miała duszności czy coś tam jeszcze i jak przestała używać dolegliwości przeszły.
Nawilżacz sam w sobie nie moze wytwarzać grzybów czy bakterii owszem zle czyszczony ne dezynfekowany moze takowe u siebie w zbiorniku gromadzic i wraz z wodą w powietrze wyrzucać,a dusznosci mogą być też od za duzej wilgoci jak ktoś zrobi sobie wilgotność 90procent to potem są dusznosci

Jesli chodzi o wózek chicco 3w1, to moja siostra ma taki:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: TRIO ENJOY FUN Chicco 2013 zestaw 3w1 + wózek głęboko-spacerowy + fotelik do auta + torba pielęgnacyjna i osłona p/deszczowa GRATIS

i jest z niego bardzo zadowolona. Ale mieszka w domu z podwórkiem i zimą wystawiała wózek na taras, albo potem spacerowała z małą za rączkę po działce.
Ale myslę, że jesli planuje się spacery zimą do miasta, na zakupy itp, to po większym sniegu nie da rady.
U nas tej i ppprzedniej zimy nie pojechałabym takim wózkiem nigdzie. Oczywiście zalezy to od dnia- od tego jak sa odśnieżone chodniki itd no i jaka zima.

Jedyne co mnie zastanawia to długość podnóżka i oparcia. Trochę też szkoda, że koła gumowe ale nie pompowane. Reszta wygląda jak dla mnie OK :tak:

Ja nie lubię piankowych kół i jakoś spacerówka dziwnie wygląda. Chyba Sara trafiła co mam na myśli. Poza tym fajny. Ale też drogi...

dzięki dziewczyny, wcześniej myślałam o x-landerze, teraz ten ale też mi sie ta spacerówka jakas dziwna wydaje, w ogóle to najlepiej chyba pojeżdzić, podotykac, złożyc itd nie wiecie czy na sląsku jest jakis duzy sklep własnie z dużym wyborem wózków ? w mnie w rybniku bieda :/

Jeny najlepiej pojechać do sklepu i sprawdzić... jestem z Katowic i w kilku sklepach już byłam, wybór duży, w każdym są inne typy i firmy... pewnie odwiedzę jeszcze parę przed kupnem, ale z tego co byłam do tej pory:
Katowice:
FIDO - ul. Przemysłowa 3, CH Belg
SMYK - ul. Chorzowska 107, CH Silesia
Dziecięcy Ekspert - ul. Bocheńskiego 99

Pisałyście ostatnio o używanych ubrankach a ja zrobiłam dzisiaj szturm na sklepy i zakupiłam takie małe cuda :-)

P1000986.jpgP1000987.jpg

Zapłaciłam całe 11zł :-) mam tylko nadzieję że moja córa nie okaże się synkiem :-D

reklama
aaaaaa cudowne!!!! ta sukieneczka jest przesłodka:)))

Dziewczyny (ze Śląska) macie jakiś namiar na ciucholand w Katowicach.??? nigdy nie byłam w sklepie z używaną odzieżą, bo nigdzie na taki nie natrafiłam, a chętnie bym się wybrała!!! wiem, że można znaleźć niezłe perełki:)

Do góry