reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Przy moim 175 cm wzrostu kupię Tą poduchę długa i wzory super :tak: i pościel też fajna na innych aukcjach. Mam fazę na sowy ;-)

Nayaa rewelacyjna cena za Duphaston!!

Ostatnia edycja:
teri- właśnie ten lakttator mam, i powiem tak w kryzysowych sytuacjak jak był potrzebny to sciągał pokarm, co dawało ulge jednak wiem że są lepsze ale to juz inna kasa czy kupisz za 100 z aventu czy tt efekt podobny. Ja używałam wszystkiego z tt czytałam że ich butelki sa dobre przy karmieniu piersią bo przypominają brodawki kobiety, u nas sprawdzaja sie super. Na pewno świetne laktatory sa z medeli ale to już inny przedział cenowy
Jak chcesz mieć tylko awaryjnie to jak najbardziej, ale jak sie nastawiasz na sciaganie to niestety trzeba zainwestować np. MEDELA LAKTATOR MINI ELECTRIC + PORADNIK + KURIER (2912308560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzieki DZIKA ja wlasnie chcę tak awaryjnie nie chce wybulić ponad 200 zł i nie wiadomo jak długo dam radę karmić chciałam tak na początek bo boje się tego nawału pokarmu a potem jak się już ustabilizuje to już tylko tak doraznie więc się zdecyduje na ten właśnie :tak:

znalazłam fajne koszulki chyba sie na którąś skusze i dla taty tez sie coś znajdzie hah
http://moda.allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-koszulka-ciazowa-i2935203048.html

Ostatnia edycja:
Ja ogladam na razie wózki. Myślę o bebetto , quinny buzz, x lander lub mutsy evo ( widziałąm ze bardzo chwalony). jaki byście zaproponowały??

Oj przesadzają. Ludzie nie mieli co robić to opawiadali głupoty. co to zmieni ,że kupiłas ciuszki? zaszkodzi to dziecku?- nonsens!! Moja mama juz cała reklamówke kupiła w ciuchach( same dobre marki z metkami):-)za 3 zl od sztuki. Powodzenia. Cieszmy sie ciążą!!!

agacia mutsy polecam, buzza nie polecam, x lander ma przeważnie dobre opinie ale nie wiem czy posiadają model z możliwością montażu spacerówki w obie strony, bebetto nie znam

kobitki wy juz o ciuszkach
ja musze sie przejsc na strych poprzynosci synka ciuszki i poprzegladac
co sei nadaje co nie
potem cos dokuie wozek mamy łozeczka mamy
weioc duzo kupowac nie musze
ale jesli chodzi o lumpeksy ja tez czesto w nich kupuje dziecki szybko rosna i bardzo niszcza ubranka szczegolnie moj pablo.

reklama
My też wszystko mamy, więc zakupów będzie niewiele. Swojego wózka 3w1 bym nikomu nie poleciła, a mam Coneco V3 Mustang. Jest strasznie ciężki, mało zwrotny i spacerówka nie rozkłada się do pozycji całkowicie leżącej.
Gdy go kupowaliśmy byłam całkowicie zielona w temacie, zwracałam uwage tylko na gondolkę, a potem wcale jej nie uzywałam bo nosiłąm w chuście. Zresztą standardowo używa się gondolki tylko do 6 miesiąca, a potem już spacerówkę. Więc dużo wazniejsza jest spacerówka. Nasza jest zbyt mała. Chcąc używać spacerówki do około 2 rż. dziecka, trzeba by kupić drugą, bo nasza Marysia ledwo się w nią mieści. Pkusem tego wózka jest to, ze oparcie w spacerówce jest wysokie i na to warto zwrócić uwagę przy zakupie. Bo dziecko rośnie jak na drożdżach, a w niektórych wózkach oparcie kończy się potem na wysokości szyi dziecka. Kolejny plus to taki, ze ten wózek przejedzie nawet przez duzy snieg-po prostu jest ciężki i bardzo stabilny- jadąc z nim nie bałam się, że się pośliznę i upadnę- nie ma szans.
Na pompowanych kołach zjedzie się tez bez problemu po schodach, o czym przy kołach piankowych i małych należy zapomnieć. Przez śnieg też się na nich daleko nie zajedzie.

Do góry