reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
dziewczyny macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro u którego mozna skompletować całą wyprawkę od smoczka butelki kosmetyki itp w dobrych cenach bo wolę na spokojnie się zastanawiać do domowym zaciszu to wszystko kupic i żeby kurier mi to przyniósł do domu hehe wygodna jestem ale też w sklepach naliczają takie ceny że głowa boli czasem na allegro zawsze taniej

teri- ja kupowałam wszystko u jednego z nich, nie pamiętam wysle linka do pierwszej rzeczy u każdego. Jak miałam zapłacić za przesyłkę (wartosć rzeczy to było cos ok 300- 400) to napisałam ze skoro laktator który kupiłaj jest z dostawą gratis to ja za przesyłkę tez płacic nie będę, zgodził sie i przysłał wszystko kurierem za darmo, wydaje mi sie ze wszyscy są ok. na końcu link do kosmetyków, ale kupowałam u róznych i nigdy nie było problemów
BIUSTONOSZ ciążowy do karmienia CANPOL r.80DD HIT (2911854482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRUSZKA do nosa BABYONO 2 kolory (2912889922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MUSTELA 9 M-CY KREM DO PIELĘGNACJI BIUSTU 125ml (2910424904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Laktator polecam Aventu - jest rewelacyjny. Zostawiłam sobie mało rzeczy po I ciąży ale ten laktator na szczęście tak.
Co do tej koszulki, DzikaBeaz jest suer - ta sexi i ta z odpinana - w końcu coś ładnego a nie z jakimiś bocianami. do szpitala chyba też się nadaje , co ? ...Zresztą w czym innym się nie pokaże, bo nie cierpię koszul, ubieram tylko piżamy.

Zastanawiam się też nad kupnem książki Pawła Zawitkowskiego " Mamo tato co Ty na to". Oglądałam już dawno jego filmy o podnoszeniu, przewijaniu, noszeniu niemowląt - rewelacyjnie to robi. No i chyba nie jest głupi w tym.
Na youtube może pooglądać.

Dziewczyny na początku wątku pisały o Duphastonie.Dzisiaj kupując leki wyhaczyłam Duphaston za..21 zł :szok:to ja durna zawsze płaciłam 29 zł...Co za 3 opakowaniach różnicę robi.. Sprawdzałam czy mają sieć aptek ale niestety nie:no:..
Takie zakupy to ja lubię :-p

NAYAA - cena rewelacja, ja kupuję po 30,80zł (o ile jest z importu równoległego) a jak nie ma to najtaniej mam po 38zł. Normalna cena to ok. 45zł:szok:.

reklama
Hej,

na święta otrzymałam zestaw "Mamo, tato..." cz.2 oraz cz.3 w sumie 7h filmów i dwie porządne książki.
Mam za sobą jedno cd - faktycznie wszystko pokazuje (myślę, że to samo można podejrzeć na YouTube).
O czym pisze, jeszcze nie wiem ponieważ książkę zostawiłam w Polsce :(
A przeglądając ją wówczas zatrzymałam się na posiłkach dla młodej mamy :)

Do góry