reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
dziewczyny macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro u którego mozna skompletować całą wyprawkę od smoczka butelki kosmetyki itp w dobrych cenach bo wolę na spokojnie się zastanawiać do domowym zaciszu to wszystko kupic i żeby kurier mi to przyniósł do domu hehe wygodna jestem ale też w sklepach naliczają takie ceny że głowa boli czasem na allegro zawsze taniej

teri- ja kupowałam wszystko u jednego z nich, nie pamiętam wysle linka do pierwszej rzeczy u każdego. Jak miałam zapłacić za przesyłkę (wartosć rzeczy to było cos ok 300- 400) to napisałam ze skoro laktator który kupiłaj jest z dostawą gratis to ja za przesyłkę tez płacic nie będę, zgodził sie i przysłał wszystko kurierem za darmo, wydaje mi sie ze wszyscy są ok. na końcu link do kosmetyków, ale kupowałam u róznych i nigdy nie było problemów
BIUSTONOSZ ciążowy do karmienia CANPOL r.80DD HIT (2911854482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRUSZKA do nosa BABYONO 2 kolory (2912889922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MUSTELA 9 M-CY KREM DO PIELĘGNACJI BIUSTU 125ml (2910424904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Laktator polecam Aventu - jest rewelacyjny. Zostawiłam sobie mało rzeczy po I ciąży ale ten laktator na szczęście tak.
Co do tej koszulki, DzikaBeaz jest suer - ta sexi i ta z odpinana - w końcu coś ładnego a nie z jakimiś bocianami. do szpitala chyba też się nadaje , co ? ...Zresztą w czym innym się nie pokaże, bo nie cierpię koszul, ubieram tylko piżamy.

Zastanawiam się też nad kupnem książki Pawła Zawitkowskiego " Mamo tato co Ty na to". Oglądałam już dawno jego filmy o podnoszeniu, przewijaniu, noszeniu niemowląt - rewelacyjnie to robi. No i chyba nie jest głupi w tym.
Na youtube może pooglądać.

Dziewczyny na początku wątku pisały o Duphastonie.Dzisiaj kupując leki wyhaczyłam Duphaston za..21 zł :szok:to ja durna zawsze płaciłam 29 zł...Co za 3 opakowaniach różnicę robi.. Sprawdzałam czy mają sieć aptek ale niestety nie:no:..
Takie zakupy to ja lubię :-p

NAYAA - cena rewelacja, ja kupuję po 30,80zł (o ile jest z importu równoległego) a jak nie ma to najtaniej mam po 38zł. Normalna cena to ok. 45zł:szok:.

reklama
Hej,

na święta otrzymałam zestaw "Mamo, tato..." cz.2 oraz cz.3 w sumie 7h filmów i dwie porządne książki.
Mam za sobą jedno cd - faktycznie wszystko pokazuje (myślę, że to samo można podejrzeć na YouTube).
O czym pisze, jeszcze nie wiem ponieważ książkę zostawiłam w Polsce :(
A przeglądając ją wówczas zatrzymałam się na posiłkach dla młodej mamy :)

Do góry